Παράξενα

23 Σεπτεμβρίου 2019 09:37

Συνέλαβαν μαθήτρια Δημοτικού για αταξία (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Την πήραν από το σχολείο με χειροπέδες και σαν κοινό εγκληματία την οδήγησαν σε κέντρο κράτησης ανηλίκων. Σε κατάσταση σοκ το παιδί. Τι καταγγέλλει η γιαγιά της.

Συνέλαβαν μαθήτρια Δημοτικού για αταξία (βίντεο)
-

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο της Φλόριντα στις ΗΠΑ, καθώς συνέλαβε ένα 6χρονο κοριτσάκι γιατί κλώτσησε μέλος του προσωπικού που φοιτά.

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, δεν αρκέστηκαν στο να συλλάβουν την μικρή, αλλά της πέρσαν χειροπέδες και της πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα. Όπως ήταν αναμενόμενο η απίστευτη περιπέτεια του παιδιού εξαγρίωσε τη γιαγιά της. 

«Την κατηγορούν για βιαιοπραγία», αναφέρει η Meralyn Kirkland μιλώντας σε τοπικό μέσο ενημέρωσης για την περιπέτεια της εγγονής της, Kaia.

Όπως ανέφερε, η μικρή υποφέρει από υπνική άπνοια, παίρνει ειδική αγωγή και η οργή που επέδειξε ήταν αποτέλεσμα της έλλειψης ύπνου.

σύλληψη - μαθήτρια - 6χρονη - Φλόριντα

Καταγγέλλοντας το περιστατικό, σημείωσε πως τρομοκρατήθηκε από τη σύλληψη του παιδιού και τόνισε πως δε θα έπρεπε ποτέ να την πάρουν από το σχολείο με χειροπέδες.

«Τι εννοείτε συνελήφθη;», φώναξε η γιαγιά όταν έμαθε τι συνέβη.

Μετά τη σύλληψή του το παιδί οδηγήθηκε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων, όπου της πήραν αποτυπώματα και της τράβηξαν φωτογραφία για τον φάκελό της.

«Κανένα παιδί έξι ετών δεν θα πρέπει να διηγείται ότι του έβαλαν χειροπέδες και το μετέφεραν με περιπολικό σε αναμορφωτήριο», αναφέρει η ίδια.

Η Kaia ήταν ένα από τα δύο ανήλικα που συνελήφθησαν εκείνη την ημέρα, καθώς η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση και ένα 8χρονο παιδί. Δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία για την ταυτότητά του, όμως.

σύλληψη - μαθήτρια - 6χρονη - Φλόριντα