Κοινωνία

24 Σεπτεμβρίου 2019 09:24 Τελευταία ενημέρωση : 24 Σεπτεμβρίου 2019 22:34

Απόπειρα αυτοκτονίας 16χρονου λόγω bullying καταγγέλλουν οι γονείς του

Διάβασέ μου το...

Πώς το γάβγισμα του σκύλου έσωσε τη ζωή του 16χρονου. Καταγγέλουν ξυλοδαρμό και διαπόμπευση του γιου τους οι γονείς. Σοκαρισμένη δηλώνει η μητέρα.

Απόπειρα αυτοκτονίας 16χρονου λόγω bullying καταγγέλλουν οι γονείς του
-

Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει ένας 16χρονος στην Πάτρα, λόγω του ξυλοδαρμού του από συμμαθητή του και την διαπόμπευσή του μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, όπως καταγγέλλουν οι γονείς του.

Το γάβγισμα του σκύλου της οικογένειας κινητοποίησε τον πατέρα του 16χρονου, ο οποίος έτρεξε στην ταράτσα και βρήκε το παιδί στην άκρη της, να κοιτάει το κενό και να κλαίει.

Ο πατέρας περιέγραψε στο Lepanto τη στιγμή που αντίκρισε τον γιο του στην άκρη της ταράτσας. «Είδα τον μικρό τελείως στην άκρη έτοιμο να πέσει από κάτω, όχι για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο αλλά για την σεξιστική φωτογραφία που δημοσίευσε ένας συμμαθητής του στο Instagram».

«Είδα ότι απομονώθηκε, είχε κλειστεί στο δωμάτιο του και δεν ήθελε ούτε να φάει, αυτό διήρκεσε περίπου τρεις ημέρες. Δεν μας είχε πει τι τον προβληματίζει. Χτες το βράδυ κατά τις 11:00 η ώρα μου λέει: Μαμά θέλω να φύγω, να βγω λίγο έξω να πάρω λίγο αέρα, δεν αισθάνομαι καλά. Στη συνέχεια μου λέει: Έλα να σου δώσω ένα φιλάκι, μπορεί να μην έχεις την ευκαιρία να με ξαναφιλήσεις» αποκαλύπτει η μητέρα του 16χρονου.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πάτρας και η διεύθυνση του σχολείου, η οποία θα συνεδριάσει για να αποφασίσει πώς θα αντιμετωπίσει το περιστατικό, ενώ οι γονείς με βοήθεια ψυχολόγου εστιάζουν στο να ξεπεράσει ο γιος τους τα όσα βίωσε, περιμένοντας την παρέμβαση δικαστικών και αστυνομικών αρχών.

Πηγή: patrastimes.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ