Αθλητικά

28 Σεπτεμβρίου 2019 13:43 Τελευταία ενημέρωση : 28 Σεπτεμβρίου 2019 15:16

Super League: Ντέρμπι “Δικεφάλων” και δυνατά ματς

Διάβασέ μου το...

"Πλούσιο" το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ντέρμπι.

Super League: Ντέρμπι “Δικεφάλων” και δυνατά ματς
-

Τα ντέρμπι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στη Super League! Μετά από αυτά της 3ης (Άρης - Παναθηναϊκός 4-0) και 4ης αγωνιστικής (ΠΑΟΚ - Άρης 2-2 και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1) έρχεται και... η σειρά της ΑΕΚ να μπει στο χορό το βράδυ της Κυριακής. Η αναγεννημένη υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου, ΑΕΚ φιλοδοξεί να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, σπάζοντας παράλληλα το αήττητο 39 αγώνων του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση! Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς, ευελπιστούν να αφήσουν πίσω τους τις μέτριες εμφανίσεις, αν και η παραφιλολογία για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Άμπελ Φερέιρα μάλλον δεν ωφέλησε προς την κατεύθυνση αυτή.

Σήμερα, Άρης και Ολυμπιακός έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε ΑΕΛ και Λαμία, τις οποίες φιλοξενούν σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά, αντίστοιχα. Οι "κίτρινοι", πάλι με τον Απόστολο Τερζή στον πάγκο τους, φιλοδοξούν να "χτίσουν" πάνω στο θετικό σερί των δυο τελευταίων αγωνιστικών, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν να... καθαρίσουν από νωρίς τον αγώνα μιας και ακολουθεί το δύσκολο ταξίδι στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, Ατρόμητος και Παναιτωλικός θα ψάξουν για την πρώτη φετινή τους νίκη - οι Αγρινιώτες ακόμη, μάλιστα, δεν έχουν βαθμό!

Δίχως νίκη, αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παραμένει και ο Παναθηναϊκός που το απόγευμα της Κυριακής φιλοξενείται στη Νέα Σμύρνη από τον, αήττητο επί ημερών Νίκι Παπαβασιλείου, Πανιώνιο. Νωρίτερα, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης υπόσχονται μια άκρως αμφίρροπη μονομαχία ενώ στα Πηγάδια, η Ξάνθη θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στο νεοφώτιστο, πλην άκρως ανταγωνιστικό, ΝΠΣ Βόλο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, 2019

  • 17:15 Άρης - Λάρισα
  • 19:00 Ατρόμητος - Παναιτωλικός
  • 19:30 Ολυμπιακός - Λαμία 

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, 2019

  • 15:00 ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης
  • 17:00 Ξάνθη - ΝΠΣ Βόλος
  • 17:15 ΓΣΣ Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
  • 19:30 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ