Αθλητικά

28 Σεπτεμβρίου 2019 21:08 Τελευταία ενημέρωση : 29 Σεπτεμβρίου 2019 14:22

Ο Μανούσος “καθάρισε” για τον Ατρόμητο

Διάβασέ μου το...

Οι Περιστεριώτες επιβλήθηκαν με σχετική ευκολία του Παναιτωλικού.

Ο Μανούσος “καθάρισε” για τον Ατρόμητο
-

Ο Ατρόμητος σημείωσε την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Η ομάδα των δυτικών προαστίων ξεκίνησε με γκολ από τα “αποδυτήρια” και συγκεκριμένα μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Μανούσος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ούμπιντες, κι αφού προηγουμένως ο Βρέσκας συμβουλεύτηκε το VAR.

Στο 19ο λεπτό ο Γούτας “σημάδεψε” με κεφαλιά το δοκάρι του Κνετ. Στο 71΄ ακυρώθηκε γκολ του Μοράρ, πάλι καθ’ υπόδειξη του VAR, σε πολύ δύσκολη φάση, με αποτέλεσμα να αποβληθεί στις διαμαρτυρίες ο βοηθός του Λουίς Κάστρο. Τη νίκη για τους γηπεδούχος “κλείδωσε” ο Μανούσος με το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα, που σημειώθηκε στο 87ο λεπτό. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιοβάνοβιτς. Η ομάδα του Αγρινίου παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιώτης (84΄ Γιακουμάκης), Ρόσα (64΄ Μάντσον), Ούμπιδες (79΄ Ανδρούτσος), Μανούσος.

Παναιτωλικός (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Μπαλμπί, Λουσέρο, Ρότσα, Μάλης, Ντίας (62΄ Ρομάν), Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μοράρ, Αριγίμπι (84΄ Ντουάρτε), Nτάλσιο.