Αθλητικά

29 Σεπτεμβρίου 2019 18:55 Τελευταία ενημέρωση : 30 Σεπτεμβρίου 2019 15:19

Εντυπωσιάζει η Ξάνθη, που πανηγύρισε την 4η νίκη της

Διάβασέ μου το...

Οι “Ακρίτες” δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Βόλο.

Εντυπωσιάζει η Ξάνθη, που πανηγύρισε την 4η νίκη της
-

Εντυπωσιακή για άλλη μια αγωνιστική η Ξάνθη, νίκησε με 3-1 τον Βόλο στα Πηγάδια και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις της στην εφετινή Σούπερ Λίγκα. Οι “Ακρίτες”, που στο πλαίσιο της αναμέτρησης τίμησαν τον Κώστα Φλίσκα για την 14ετή προσφορά του στο σύλλογο, πήραν το τέταρτο “τρίποντο” σε πέντε παιχνίδια και με 12 βαθμούς βρίσκονται πια στη δεύτερη θέση, με αγώνα περισσότερο από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ “χτύπησε” τους Θεσσαλούς σε δύο κομβικά χρονικά σημεία: στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου. Το σκορ άνοιξε στο 40΄, όταν ο Στάρτζεον πέρασε την μπάλα στον Εντουάρντο, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή και δεξιά και “έγραψε” το 1-0. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν στο 56ο λεπτό με τον Ντε Αμορίμ και έφτασαν στο 3-0 με τον Φοσέ στο 89΄, για να μειώσει στις καθυστερήσεις ο Ατιγιάτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Αμπάντ, Ντίρεσταμ, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Σόσα, Κοβάτσεβιτς, Μουλέν, Ουίλιαμ (82΄ Μπαριέντος), Εντουάρντο (65΄ Τερκί), Ρενέλα (76΄ Φοσέ), Στάρτζεον.

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Μπαλογιάννης (61΄ Μάντζης), Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (67΄ Μαξ), Μπασόνγκ, Μουνίθ, Τόρες, Μυστακίδης (57΄ Ατιγιάτ), Γέντρισεκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ