Αθλητικά

01 Οκτωβρίου 2019 14:31

Θρήνος στην κηδεία του φιλάθλου που έχασε την ζωή του στο γήπεδο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η οικογένειά του, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει, πώς έχασε τον άνθρωπο της, με τέτοιο άδικο τρόπο. Συντετριμμένος δηλώνει ο δράστης.

Θρήνος στην κηδεία του φιλάθλου που έχασε την ζωή του στο γήπεδο (βίντεο)
-

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 70χρονο που έχασε τη ζωή του στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Η οικογένειά του, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει, πώς, από τη μια στιγμή στην άλλη, έχασε τον άνθρωπο της, με τέτοιο άδικο τρόπο. 

Συντετριμμένοι η σύζυγος και τα παιδιά του, αδυνατούν να διαχειριστούν τον πόνο της απώλειας. 

Στο τελευταίο αντίο, έδωσαν όλοι το παρόν, συγγενείς, γείτονες, οι φίλοι του από το γήπεδο. Πάνω στο φέρετρο ήταν τοποθετημένο το κασκόλ του Άρη, καθώς ο εκλιπών, εκτός από υποστηρικτής του Απόλλωνα, ήταν φίλαθλος των «κιτρινόμαυρων».

Συντετριμμένος, πάντως, δήλωσε μέσω του δικηγόρου του εχθές και ο δράστης, που ήταν και εκείνος φίλος του θύματος.

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί στις ανακριτικές αρχές και να δώσει εξηγήσεις για τον μοιραίο καυγά.

Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας του νεκρού φιλάθλου 

Την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής υπέρ των συγγενών του Νικολάου Τριγλιανού – Ηλιάδη, αναλαμβάνει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Η ανακοίνωση από το Δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής υπέρ των συγγενών (συζύγου και δύο θυγατέρων) του αειμνήστου Νικολάου Τριγλιανού - Ηλιάδη, ο οποίος έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως την 29/09/2019 στο γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου.

Αύριο το πρωί και πριν από την απολογία του κατηγορουμένου, ο οποίος κατηγορείται ως ο φυσικός αυτουργός της ως άνω πράξεως, το δικηγορικό μας γραφείο θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον της Α΄ Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, η οποία χειρίζεται την υπόθεση».

Φωτογραφία: Metrosport.gr