Πολιτική

06 Οκτωβρίου 2019 11:31 Τελευταία ενημέρωση : 06 Οκτωβρίου 2019 20:56

Πρωινό με θέα την Ακρόπολη για Μητσοτάκη-Πομπέο και τις συζύγους τους (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Πρωινό με θέα, επίσκεψη στη Μητρόπολη και βόλτα στην Πλάκα για τον Μάικ Πομπέο

Πρωινό με θέα την Ακρόπολη για Μητσοτάκη-Πομπέο και τις συζύγους τους (εικόνες)
-

Πρωινό με το ζεύγος Πομπέο πήραν το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός και η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγαν στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στο οποίο διαμένει κατά την επίσκεψή του ο κ. Πομπέο με τη σύζυγό του, Σούζαν.

Σε συνέχεια των επίσημων συνομιλιών οι κύριοι Μητσοτάκης και Πομπέο αντήλλαξαν κατά τη διάρκεια του πρωινού, απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο πρωθυπουργός και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είχαν πρωινό σε εστιατόριο στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου όπου απήλαυσαν τη θέα της Ακρόπολης και ο κ. Μητσοτάκης έδειξε στον κ. Πομπέο το υπό κατασκευή κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης - το οποίο ως γνωστόν θα εγκαινιαστεί την 25η Μαρτίου του 2021 για τον εορτασμό των 200ων ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Μητσοτάκης - Πομπέο - άτυπη συνάντηση

Μητσοτάκης - Πομπέο - άτυπη συνάντηση

Μητσοτάκης - Πομπέο - άτυπη συνάντηση

Μητσοτάκης - Πομπέο - άτυπη συνάντηση

Στην Μητρόπολη Αθηνών ο Πομπέο

Μετά το πρωινό με το πρωθυπουργικό ζεύγος, ο Μάικ Πομπέο και η σύζυγός του πήγαν στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου παρακολούθησαν την τέλεση της θείας λειτουργίας από τον μητροπολίτη Ξάνθης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο προϊστάμενος του μητροπολιτικού ναού πατέρας Θωμάς Συνοδινός τους ξενάγησε στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, ενώ ακολούθως ο Aμερικανός ΥΠΕξ περιηγήθηκε στην Πλάκα.

Λόγω της παρουσίας του Μάικ Πομπέο στη Μητρόπολη, από νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας τέθηκαν σε εφαρμογή αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Επιστρατεύθηκαν δεκάδες αστυνομικοί, διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ ελικόπτερο της αστυνομίας πετούσε πάνω από την περιοχή. Επίσης, αστυνομικοί είχαν ακροβολιστεί σε ταράτσες κτιρίων γύρω από τη Μητρόπολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ