Αθλητικά

07 Οκτωβρίου 2019 11:25

Προπόνηση των Bucks σαν…τελικός του ΝΒΑ (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το γήπεδο στο διπλό που έπαιξαν οι παίκτες της ομάδας. Αποθέωση στον Αντετοκούνμπο.

Προπόνηση των Bucks σαν…τελικός του ΝΒΑ (βίντεο)
-

Το απόγευμα της Κυριακής πρόσφερε στους φιλάθλους των Μιλγουόκι Μπακς την πρώτη... ματιά στην εφετινή ομάδα, καθώς οι Μπακς πραγματοποίησαν ανοιχτή για τον κόσμο προπόνηση στο «Fiserv Forum». Οι παίκτες προπονήθηκαν μπροστά σε 12.616 (!) άτομα, ενώ το παιχνίδι μετδιδόταν απ΄ ευθείας μέσω διαδικτύου.

Στο τέλος του διπλού, η ομάδα με τα μαύρα, με επικεφαλής τους Κρις Μίντλετον και Ερικ Μπλέντσοου, επικράτησε με 97-95 της ομάδας με τα λευκά στην οποία επικεφαλής ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Είναι καλό για τους οπαδούς μας να βλέπουν τους παίκτες μας να παίζουν», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Μάικ Μπούντενχολζερ. «Βλέπουν σιγά σιγά πράγματα από το καμπ της προετοιμασίας να μεταφέρονται στο γήπεδο».

Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούν να βγουν ολοκληρωτικά συμπεράσματα, δεδομένου πως είναι η αρχή της προετοιμασίας, υπήρξαν μερικά στοιχεία που ξεχώρισαν από το χθεσινό διπλό.

Οι Αντετοκούνμπο, Μίντλετον και Μπλέντσοου, τα τρία «αστέρια» της ομάδας, ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πολύ ορεξάτοι τη σεζόν.

Ο MVP του περυσινού πρωταθλήματος, Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του αγώνα με 29 πόντους (11/20 σουτ με 2/4 τρίποντα) σε περίπου 22 λεπτά συμμετοχής ενώ είχε και έξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Ο Μίντλετον ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 23 πόντους (9/11 σουτ με 4/5 τρίποντα) ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Μπλέντσοου με 21 πόντους (9/14 σουτ και 2/4 τρίποντα).