Παράξενα

09 Οκτωβρίου 2019 09:37

Δήμαρχος έστειλε το χάρτινο ομοίωμα αντί να πάει ο ίδιος σε εκδήλωση (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η…φανταστική ιδέα που είχε ένας τοπικός άρχοντας που, όπως φαίνεται, είχε επίσης και πολύ φορτωμένο πρόγραμμα.

Δήμαρχος έστειλε το χάρτινο ομοίωμα αντί να πάει ο ίδιος σε εκδήλωση (εικόνες)

Ένας δήμαρχος στο νότιο Μεξικό προχώρησε σε μία καινοτόμα ιδέα για την αντιμετώπιση του φορτωμένου του προγράμματος. Έστειλε τον χάρτινο εαυτό του, σε πραγματικό μέγεθος, σε εκδήλωση για τη δημόσια υγεία, στην οποία δεν μπορούσε να παραστεί.

Οι δημότες του δε θα μπορούσαν να αντιδράσουν κάπως αλλιώς, εκτός από το να ενθουσιαστούν.

Ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος που είπε στους συνεργάτες του να φτιάξουν το χάρτινο ομοίωμά του, ώστε να τον…αντικαθιστά στις δημόσιες εκδηλώσεις στις οποίες έχει υποχρέωση να παραστεί.

Μεξικό - δήμαρχος - χάρτινο ομοίωμα

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι κάτοικοι της περιοχής είχαν την ελπίδα ότι θα γνώριζαν από κοντά τον δήμαρχό τους, για να συζητήσουν μαζί τα θέματα που τους απασχολούν και έμειναν άναυδοι όταν αντί για τον δήμαρχο είδαν την…τυπωμένη του μορφή.

Μεξικό - δήμαρχος - χάρτινο ομοίωμα

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φαίνονται οι κάτοικοι της περιοχής να ποζάρουν δίπλα στο χάρτινο ομοίωμα του δημάρχου τους, άλλοι γελώντας, άλλοι αντιδρώντας με θυμό στην.. παραμέλησή τους.

Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται τέτοιου είδους ομοίωμα πολιτικού στην περιοχή και δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν θα υιοθετηθεί.

Μεξικό - δήμαρχος - χάρτινο ομοίωμα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ