Κοινωνία

11 Οκτωβρίου 2019 14:36

Μαυροειδάκος: οι θρασύδειλοι στα Εξάρχεια διψούν για αίμα αστυνομικού

Διάβασέ μου το...

Ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών επανέλαβε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο απώλειας ζωής αστυνομικού, με αφορμή τη νέα επίθεση κατά των ΜΑΤ.

Μαυροειδάκος: οι θρασύδειλοι στα Εξάρχεια διψούν για αίμα αστυνομικού
-

«Οι θρασύδειλοι διψάνε για αίμα αστυνομικού» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος σχολιάζοντας την επίθεση κατά ανδρών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Στράτος Μαυροειδάκος είπε ότι ο τραυματίας είναι ένας νέος σε ηλικία υπαστυνόμος που ήταν ο επικεφαλής της διμοιρίας. «Μου είπε ότι έφαγε το μπουκάλι στο κεφάλι. Του έκαναν ράμματα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο που μεταφέρθηκε. Ευτυχώς δεν είχε εγκαύματα γιατί η μολότοφ έσκασε λίγο μακριά από το κεφάλι του» είπε ο κ. Μαυροειδάκος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η ατμόσφαιρα δεν είναι καλή στα Εξάρχεια» επαναλαμβάνοντας την ανησυχία του για το ενδεχόμενο απώλειας ζωής αστυνομικού. «Έχει αργήσει η ομάδα Δ να επανέλθει στο δρόμο. Είμαστε ανθρώπινοι στόχοι» είπε ο κ. Μαυροειδάκος επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί διμοιρίες να φυλάνε εκκενωμένα κτήρια επειδή δεν αποδίδονται στους ιδιοκτήτες τους.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ