Κοινωνία

12 Οκτωβρίου 2019 10:01

“Μπλόκο” σε 10,7 κιλά ηρωίνη από την Τουρκία (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Αστυνομικός σκύλος «ξετρύπωσε» τα ναρκωτικά. Χειροπέδες σε 51χρονο που προσπάθησε να εισάγει το σκληρό νακρωτικά στην Ελλάδα.

“Μπλόκο” σε 10,7 κιλά ηρωίνη από την Τουρκία (εικόνες)
-

Συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 10,7 κιλών, φέρεται ό΄τι επιχείρησε να εισάγει παράνομα στη χώρα, από την Τουρκία 51χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς οδηγώντας Ιδιωτικής Χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο εισήλθε στην ελληνική επικράτεια από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων, έχοντας επιμελώς κρυμμένες, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο χώρο αποσκευών του οχήματος, 21 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 10.708 γραμμαρίων. Η εν λόγω ποσότητα εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του διασυνοριακού εγκλήματος και της διάδοσης των ναρκωτικών.

Ο 51χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας.

ναρκωτικά - εισαγωγή - Τουρκία - Ελλάδα

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά (700 ευρώ και 370 τούρκικες λίρες).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

ναρκωτικά - εισαγωγή - Τουρκία - Ελλάδα

ναρκωτικά - εισαγωγή - Τουρκία - Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ