Κόσμος

13 Οκτωβρίου 2019 20:25

Κατάρρευση του υπό ανέγερση Hard Rock Hotel στη Νέα Ορλεάνη (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε η περιοχή. Βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή της κατάρρευσης. Δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες.

Κατάρρευση του υπό ανέγερση Hard Rock Hotel στη Νέα Ορλεάνη (βίντεο)
-

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό σημείο της Νέας Ορλεάνης, όπου κατέρρευσε τμήμα του υπό ανέγερση Hard Rock Hotel, σκορπώντας τον πανικό.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το υπό ανέγερση ξενοδοχείο της γνωστής αλυσίδας άρχισε να καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

Έντρομοι εργάτες και περαστικοί άρχισαν να τρέχουν για να καλυφθούν, όπως φαίνεται και στις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Δύο άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και περίπου 30 τραυματίστηκαν.

ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ - ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ HARD ROCK HOTEL

Με ανακοίνωσή του ο ξενοδοχειακός κολοσσός της Hard Rock αποποιείται των ευθυνών του για το δυστύχημα αναφέροντας πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην κατασκευή του κτηρίου.

Τα σχέδια ανέγερσης του Hard Rock Hotel στη Νέα Ορλεάνη αποκαλύφθηκαν τον Φεβρουάριο του 2018. Σύμφωνα με αυτά, το 18 ορόφων ξενοδοχειακό συγκρότημα θα αποτελείτο από 350 δωμάτια, δύο αίθουσες δεξιώσεων, γυμναστήριο, αίθουσα γιόγκα, εξωτερική πισίνα και φυσικά VIP υπηρεσίες για τους υψηλούς προσκεκλημένους.

ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ - ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ HARD ROCK HOTEL