Κοινωνία

12 Οκτωβρίου 2019 21:01

Βιασμός 19χρονης στην Ρόδο: Ξεσπούν οι γονείς της μετά τη νέα αναβολή της δίκης (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Αγανακτισμένοι οι γονείς της 19χρονης. Τι είπε ο πατέρας της στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση, αλλά και για την επικοινωνία που είχε με τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Βιασμός 19χρονης στην Ρόδο: Ξεσπούν οι γονείς της μετά τη νέα αναβολή της δίκης (βίντεο)
-

Αγανάκτηση, θυμός, δικαιοσύνη. Είναι τα συναισθήματα της οικογένειας της 19χρονης κοπέλας με αναπηρία από τη Ρόδο η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά τρεις ημέρες μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Ο ένας από τους δύο φερόμενους δράστες του βιασμού - ο 19χρονος -  κατηγορείται και για την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας. 

«Δεν είναι κάτι που ευνοεί εμάς. Σίγουρα ευνοεί την αντίδικη πλευρά. Εμείς όσο περιμένουμε τόσο περισσότερο είμαστε θυμωμένοι και εξοργισμένοι σαν γονείς. Πιστεύουμε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της», λέει στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας. 

«Εκ νέου ζητήθηκε αναβολή, πάλι με κώλυμα στο πρόσωπο των δικηγόρων υπεράσπισης. Η καθυστέρηση αυτή σαφέστατα προκαλεί πάρα πολύ μεγάλη βλάβη σε όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα στην παθούσα καθώς διαιωνίζεται όλο αυτό το δράμα», αναφέρει η Μαρία Κρικοπούλου δικηγόρος της 19χρονης. 

Τα λόγια της μητέρας, η οποία μίλησε στην Real News της Κυριακής, συγκλονίζουν καθώς περιμένει την τιμωρία των δραστών της κόρης της. 

 «Θα έπρεπε να ντρέπεται για όσα έκανε και να έχει τα μάτια του κάτω στη γη. Να ντρέπεται να μας αντικρίσει. Μόνο το γεγονός ότι αν αντιστεκόταν το παιδί μας θα είχε την ίδια κατάληξη με την Ελένη Τοπαλούδη, είναι αρκετό. Θα το βρίσκαμε πνιγμένο στη θάλασσα ή θα αναζητούσαμε ακόμα το πτώμα του», λέει η μητέρα της 19χρονης στην Real News.

Ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1, ότι η κατάσταση της υγείας της κόρης του έχει επιβαρυνθεί σημαντικά μετά τον βιασμό της. 

 «Έχει επιδεινωθεί αλλά προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα. Επειδή εξαιτίας αυτών επιδεινώθηκε η κατάσταση της κόρης μου θέλω επίσης να τιμωρηθούν δύο φορές όχι μόνο μία, και για την πράξη αλλά και για την επιδείνωση που κάνανε», είπε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της 19χρονης. 

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη λίγες ημέρες πριν επικοινώνησε με τον πατέρα της 19χρονης θέλοντας να εκφράσει την στήριξη και συμπαράσταση του σε όσα περνάει η οικογένεια του. 

Το βούλευμα για τους δύο κατηγορούμενους αναφέρει ότι ο 19χρονος μαζί με έναν  23χρονο ανάγκασαν την κοπέλα με αναπηρία σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία. Φέρονται να την χτυπούσαν στο πρόσωπο και να την απείλησαν ότι θα προβούν ξανά στις ίδιες πράξεις. Ο 19χρονος κατηγορούμενος αρνείται και σε αυτή την υπόθεση τη συμμετοχή του.