Κοινωνία

14 Οκτωβρίου 2019 23:03 Τελευταία ενημέρωση : 15 Οκτωβρίου 2019 13:47

Σάμος: Μεγάλη φωτιά στο ΚΥΤ Μεταναστών (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Μετανάστες απομακρύνονται και κατεβαίνουν στο κέντρο της πόλης.

Σάμος: Μεγάλη φωτιά στο ΚΥΤ Μεταναστών (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στην Σάμο, όπου το βράδυ της Δευτέρας ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή, όπου εκτυλίσσονται σκηνές τρόμου.

Τα γεγονότα που κορυφώθηκαν με τη φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 10 το βράδυ, ξεκίνησαν αργά το απόγευμα μέσα στο κέντρο της πόλης της Σάμου, όταν Αφγανοί συγκρούστηκαν για άγνωστους λόγους με Σύρους. Αποτέλεσμα των συγκρούσεων, ήταν ο τραυματισμός τριών Σύρων με αιχμηρά αντικείμενα, μάλλον μαχαίρια, και η μεταφορά τους στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται.

Ακολούθησαν η γενίκευση των επεισοδίων και η μεταφορά τους μέσα στον καταυλισμό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει η φωτιά. Μιλώντας στον ANT1NEWS.GR, ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, κατήγγειλε εμπρησμό, τονίζοντας ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Μετανάστες απομακρύνονται από το ΚΥΤ και κατεβαίνουν στο κέντρο της πρωτεύουσας του νησιού, όπως μεταδίδει το Σαμιακό Βήμα”.

Στον καταυλισμό του ΚΥΤ της Σάμου διαμένουν, σε υποδομές για 650 άτομα, περί τα 5.700 άτομα.

Βίντεο: Samos24.gr