Ζώδια

15 Οκτωβρίου 2019 06:16

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Διάβασέ μου το...

Τι προβλέπουν για σήμερα τα άστρα; Όλα όσα πρέπει να προσέξετε...

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης
-

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα με τη Σελήνη να ενεργοποιεί την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να προκύψουν κάποια απρόοπτα που να αφορούν τα οικονομικά σoυ. Αυτό από τη μία μπορεί να σημαίνει κάποια ξαφνικά έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και τα οποία θα σε πιέσουν ή θα σου δημιουργήσουν ένα αίσθημα απογοήτευσης, από την άλλη όμως, ειδικά εάν πιέζεσαι στο συγκεκριμένο τομέα μπορεί να προκύψει κάποια πρόταση ή κάποια ξαφνική βοήθεια που θα σου δώσει ανάσα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη που σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και νωρίς-νωρίς θα ενεργοποιήσει αυτή την αντίθεση που σχηματίζει ο Ουρανός με την Αφροδίτη θα φέρει ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές σε κάποιες σχέσεις ή σε κάποιες συνεργασίες σου. Ίσως έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου ή μπορεί μία νέα γνωριμία να εξιτάρει το ενδιαφέρον σου για κάτι περισσότερο. Καλό θα είναι ωστόσο να μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά ή να πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν και άλλους τομείς της ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Με τη Σελήνη σήμερα να ενεργοποιεί την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι πιθανό τα νεύρα σου να είναι πάνω από το κεφάλι σου και να αντιδράς σε οτιδήποτε μπορεί να ακούς που δε σου αρέσει. Επειδή, καλώς ή κακώς, είμαστε ακόμα υπό την επιρροή της Πανσελήνου όπου τα συναισθήματα είναι πιο έντονα απέφυγε να πάρεις αποφάσεις που θα μπορούσαν να κρίνουν την εξέλιξη κάποιων σχέσεων ή ακόμα και κάποιων σχεδίων που μπορεί να κάνεις, γιατί δεν έχεις καθαρό μυαλό και σύντομα μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον κυβερνήτη σου τη Σελήνη να ενεργοποιεί σήμερα την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού είναι πιθανόν να βρεθείς αντιμέτωπος με κάποια δυσαρέσκεια στην ερωτική σου ζωή ή ακόμα και σε κάποια φιλική σου σχέση. Επειδή το φαινόμενο της πανσελήνου είναι ακόμα νωπό και υπάρχει αναστάτωση, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις καλή θέληση γιατί οι πιθανότητες λένε ότι η οποία αποστασιοποίηση μπορεί να νιώσεις ή ακόμα και η όποια ρήξη μπορεί να επέλθει θα είναι παροδική.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη να ενεργοποιεί την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού ίσως κρύβει κάποιες συγκρούσεις που θα επηρεάσουν τα πράγματα στις οικογενειακές ή ακόμα και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για συζητήσεις, αλλά εάν δεν μπορείς να τις αποφύγεις προσπάθησε τουλάχιστον να είσαι διαλλακτική και να μην επιβάλλεις στους άλλους τις απόψεις σου, αφού είναι πολύ πιθανό να κινείσαι εγωιστικά και να μην μπορείς να δεις καθαρά τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα που η σελήνη θα ενεργοποιήσει την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό από τη μία μπορεί να σου έρθουν ιδέες και καινοτόμες λύσεις οι οποίες είναι ικανές να σου ανοίξουν το δρόμο σε ζητήματα που πίστευες ότι υπάρχει τοίχος. Από την άλλη όμως θέλει προσοχή γιατί μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις κυρίως λόγω της ωμότητας ή της υπερβολικής ειλικρίνειας με την οποία μπορεί να έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις σήμερα. Λίγη διπλωματία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

ΖΥΓΟΣ: Κάποια απρόοπτη οικονομική εξέλιξη ή η μη αναμενόμενη έκβαση ενός οικονομικού ή κληρονομικού ζητήματος μπορεί να σου δημιουργήσει έντονο στρες σήμερα που η Σελήνη θα ενεργοποιήσει την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Μην αγχώνεσαι όμως γιατί το επόμενο διάστημα θα σου δοθεί η ευκαιρία να διορθώσεις την κατάσταση. Από την άλλη η τρελή όψη λειτουργεί και σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού μπορεί να ενθουσιαστείς ή να απογοητευτείς από κάποιον δικό σου άνθρωπο στον οποίο νιώθεις να στηρίζεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να έχει σήμερα να αντιμετωπίσει απέναντί της τη Σελήνη και τον Ουρανό προκύπτουν απρόοπτα γεγονότα και ξαφνικές γνωριμίες που μπορούν να βάλουν φωτιά στην ερωτική σου ζωή. Από την άλλη όμως, ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε κάποια σταθερή σχέση είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις ή συναισθήματα ζήλιας που θα σε αναστατώσουν και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο και να πεις λόγια ικανά να φέρουν τη ρήξη στη σχέση σου έστω και προσωρινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα που η Σελήνη θα ενεργοποιήσει την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι πιθανό να προκύψει κάποια ανατροπή ή κάποια επαγγελματική εξέλιξη που δεν περίμενες και η οποία θα σε ανακουφίσει εάν ζούσες μία περίοδο έντονου στρες ή αντίθετα θα σε αναστατώσει στο ενδεχόμενο που θεωρούσες ότι όλα βαίνουν καλώς, γιατί αυτό κάνει ο “ανατρεπτικός” Ουρανός. Στην τρέλα της ημέρας μπορεί να προκύψει κάποιο ξαφνικό προβληματάκι υγείας ή να βρεις λύση μέσω εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας σε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να σε ταλαιπωρεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού να ενεργοποιείται σήμερα από τη διέλευση της Σελήνης θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις κάποιες από τις επιδιώξεις σου. Μπορεί λοιπόν να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις παγιδευτεί στο κυνήγι ενός στόχου που δεν σε ευχαριστεί ή ακόμα να νιώσεις ότι στην ερωτική σου ζωή έχεις αναλώσει πολλή από την πολύτιμη ενέργειά σου και να ασχολείσαι με κάποιο άτομο που δεν αξίζει τον κόπο. Μία αναπάντεχη γνωριμία μπορεί να είναι αυτή πού θα σε κάνει να ξεκολλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που ενεργοποιείται πιο έντονα σήμερα με το πέρασμα της Σελήνης, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και απογοητεύσεις στις σχέσεις σου με άτομα του οικογενειακού σου περίγυρου ή κάποια άτομα εξουσίας στον επαγγελματικό σου χώρο. Από την άλλη όμως μπορεί να προκύψουν και εξελίξεις που να αλλάξουν το κοινωνικό σου στάτους προς τη θετικότερη ή την πιο αρνητική πλευρά με τον απρόοπτο τρόπο που χαρακτηρίζει τον κυβερνήτης σου τον Ουρανό!

ΙΧΘΥΣ: Με τη Σελήνη σήμερα να ενεργοποιεί την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό από τη μία υπάρχει εκνευρισμός και απογοήτευση που πιθανά να οφείλονται σε κάποιες ξαφνικές ειδήσεις που έρχονται να σε στρεσάρουν. Από την άλλη όμως η μέρα κρύβει και κάποια απρόοπτα που είναι ικανά να σε ενθουσιάσουν και να σε βγάλουν από κάποια διλήμματα που μπορεί να σε βασάνιζαν το προηγούμενο διάστημα σχετικά με το ποιες είναι οι κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον σου.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ