Κοινωνία

15 Οκτωβρίου 2019 21:16

Άλυτο μυστήριο η άγρια δολοφονία 54χρονου – Τι λέει στον ΑΝΤ1 ο αδερφός του (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Το θύμα είχε βρεθεί κατακρεουργημένο σε μια καρέκλα, στο διαμέρισμά του. Ο αδερφός του ζητά από τις Αρχές να μην “παγώσουν” την υπόθεση.

Άλυτο μυστήριο η άγρια δολοφονία 54χρονου – Τι λέει στον ΑΝΤ1 ο αδερφός του (βίντεο)
-

Της Πωλίνας Κολοκοτρώνη

Ανεξιχνίαστο παραμένει στυγερό έγκλημα, που είχε αποκαλυφθεί το Σεπτέμβρη του 2018  με θύμα 54χρονο. Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί κατακρεουργημένος, στο διαμέρισμά του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Ο αδελφός του, μιλά στον Αντέννα και καταγγέλλει πως οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Άλυτο μυστήριο παραμένει η δολοφονία 54χρονου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, που είχε βρεθεί σε μια καρέκλα μέσα στο διαμέρισμά του, κατακρεουργημένος. Ο αδελφός ακόμη αναζητά τις απαντήσεις που θα φέρουν τη λύτρωση στην οικογένειά του.

Όπως υποστηρίζει ο 52χρονος, λίγες ημέρες πριν από το φονικό, ο αδελφός του είχε διαπληκτιστεί μέσα στο διαμέρισμα με φίλους του. Ο καυγάς, λέει, ίσως συνδέεται με το τραγικό τέλος που βρήκε ο άτυχος άνδρας και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη να ήταν οικονομικό.

Δράστης και θύμα, όπως φαίνεται, δεν ήταν άγνωστοι μεταξύ τους. Το διαμέρισμα δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Η θέση του 54χρονου πάνω στην καρέκλα, δείχνει πως αιφνιδιάστηκε από τον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε τέσσερις φορές στον θώρακα.

Η οικογένεια του θύματος, έναν χρόνο μετά το στυγερό έγκλημα, ζητά από τις Αρχές να προχωρήσουν τις έρευνες και να μην αφήσουν την υπόθεση να “παγώσει”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ