Ζώδια

16 Οκτωβρίου 2019 06:30

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Διάβασέ μου το...

Το ονειρικό Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα είναι εδώ, πραγματοποιώντας όνειρα, στόχους και σκοπούς των Γήινων και των Υδάτινων του 2ου δεκαημέρου, λόγω της δυναμικότητας και της θέλησης τους, κυρίως σε επαφές και μετακινήσεις!

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης
-

ΚΡΙΟΣΜέσα από την τέχνη, το διαλογισμό, την ψυχοθεραπεία ή ακόμα και μία βόλτα στη θάλασσα θα μπορέσεις να απαλύνεις κάποια άγχη και κάποιες ανησυχίες που μπορεί να σε ταλαιπωρούν στην καθημερινότητά σου. Η ζωή δεν μπορεί να είναι ένα διαρκές κυνήγι επιτυχιών, χρήματος και οποιουδήποτε άλλου υλικού ή άυλου στόχου. Το τρίγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Ερμής με τον Ποσειδώνα έρχεται να σου θυμίσει ότι η ζωή χρειάζεται κάποια διαλείμματα για να μπορεί να έχουν νόημα όλα όσα κυνηγάς.

ΤΑΥΡΟΣ:Το τρίγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Ερμής με τον Ποσειδώνα φέρνει για σένα κάποιες πολύ ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με κάποιους στόχους που έχεις θέσει, αλλά και ανθρώπους που φαίνονται διατεθειμένοι να σταθούν στο πλάι σου όχι απλοί υποστηρικτές, αλλά δίνοντας σου κίνητρο και έμπνευση για να τα καταφέρεις. Πολύ καλή μέρα αφενός για την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σου επαφές και αφετέρου για συζητήσεις με το ταίρι σου προκειμένου να αντιμετωπίζετε από κοινού κάποια θέματα χωρίς να περιορίζεστε στη λογική πλευρά των πραγμάτων αλλά δίνοντας και στο συναίσθημα την αξία που του αναλογεί.

ΔΙΔΥΜΟΣΣήμερα που ο κυβερνήτης σου ο Ερμής θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη το χάος που μπορεί να βιώνεις στην καθημερινότητά σου. Επίσης θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τη δουλειά ή τις προσπάθειες που έχεις καταβάλει με πιο “φαντασμαγορικό” τρόπο πείθοντας έτσι ευκολότερα τον κόσμο γύρω σου για το ποιος είσαι και τι αξίζεις. Είναι λοιπόν καλή ευκαιρία εάν θέλεις να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο επαγγελματικά ή κοινωνικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΕρμής και Ποσειδώνας σχηματίζουν σήμερα ένα υπέροχο τρίγωνο το οποίο θα σου δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις όλη σου τη φαντασία, τη διαίσθηση, τα χαρίσματα και τα ταλέντα σου με πρακτικό τρόπο πραγματοποιώντας ένα νέο ξεκίνημα που θα σε οδηγήσει σε ένα αύριο που αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να φανταστείς. Υπέροχη μέρα όμως και για τα ερωτικά σου αφού αποδεικνύεται πως δεν ονειροβατείς, ούτε τρέφεις συναισθήματα για ανθρώπους που δεν μπορούν να τα εκτιμήσουν.

ΛΕΩΝ:Το τρίγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι πάρα πολύ ευνοϊκό για σένα αφού από τη μία θα φέρει κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που μπορεί να σχετίζονται με κάποιο οικονομικό ή κληρονομικό ζήτημα ενώ από την άλλη είναι πιθανό να προκύψει και κάποια εξέλιξη σχετικά με ένα ακίνητο που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να σε είχε προβληματίσει. Και σε συναισθηματικό όμως επίπεδο παίρνεις διαβεβαιώσεις ότι κάποιοι άνθρωποι είναι “εμμονικά” παρόντες γεγονός που σε γεμίζει ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΣήμερα που ο Ποσειδώνας και ο κυβερνήτης σου ο Ερμής θα σχηματίζουν μία πολύ ευνοϊκή όψη τριγώνου τα πράγματα είναι πολύ θετικά για τα ερωτικά σου αφού θα έχεις την ευκαιρία για νέες γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να σε διεγείρουν και εγκεφαλικά και συναισθηματικά. Από την άλλη θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις ή να κλείσεις κάποιες συμφωνίες που θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμες και ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣΜε τον Ερμή να βρίσκεται σήμερα σε μία πολύ θετική όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις κάποιες διαπραγματεύσεις οικονομικού, κυρίως, περιεχομένου και να προβάλλεις πειστικά τα επιχειρήματά σου. Είναι λοιπόν μία πολύ καλή ευκαιρία εάν θέλεις να διεκδικήσεις μια αύξηση, αλλά και για να μιλήσεις για τις ανάγκες σου ή κάποια πρακτικά προβλήματα που μπορεί να σου δημιουργούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργείς στην καθημερινότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΜε τον Ερμή σήμερα από το ζώδιό σου να σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα τα πράγματα είναι πολύ θετικά για την ερωτική σου ζωή, αφού είναι πολύ εύκολο για σένα να γοητεύσεις χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσεις, αφού αρκεί να κουνήσεις μόνο το μικρό σου δαχτυλάκι για να δεις τον άλλον να τρέχει πίσω σου. Από την άλλη η μέρα είναι πολύ θετική για νέα ξεκινήματα, αλλά και για να μπορέσεις να εκφράσεις δημιουργικά τα συναισθήματα και τις ανησυχίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣΗ σημερινή μέρα με τον Ερμή να βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα σου δίνει διεξόδους από τα άγχη που σε διακατέχουν. Έτσι από τη μία θα δεις το οικογενειακό σου περιβάλλον να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό και να σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις διαφορετικά και με πρακτικό τρόπο κάποιες δυσκολίες, ενώ από την άλλη μπορεί κι εσύ ο ίδιος να στραφείς σε άλλες κατευθύνσεις για να αναζητήσεις λύσεις είτε μέσω της τέχνης, είτε μέσω του διαλογισμού. Χρειάζεται να ακούσεις το σώμα σου και να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου πριν κάνεις οποιοδήποτε επόμενο βήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού να ενεργοποιείται σήμερα από τη διέλευση της Σελήνης θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις κάποιες από τις επιδιώξεις σου. Μπορεί λοιπόν να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις παγιδευτεί στο κυνήγι ενός στόχου που δεν σε ευχαριστεί ή ακόμα να νιώσεις ότι στην ερωτική σου ζωή έχεις αναλώσει πολλή από την πολύτιμη ενέργειά σου και να ασχολείσαι με κάποιο άτομο που δεν αξίζει τον κόπο. Μία αναπάντεχη γνωριμία μπορεί να είναι αυτή πού θα σε κάνει να ξεκολλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που ενεργοποιείται πιο έντονα σήμερα με το πέρασμα της Σελήνης, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και απογοητεύσεις στις σχέσεις σου με άτομα του οικογενειακού σου περίγυρου ή κάποια άτομα εξουσίας στον επαγγελματικό σου χώρο. Από την άλλη όμως μπορεί να προκύψουν και εξελίξεις που να αλλάξουν το κοινωνικό σου στάτους προς τη θετικότερη ή την πιο αρνητική πλευρά με τον απρόοπτο τρόπο που χαρακτηρίζει τον κυβερνήτης σου τον Ουρανό!

ΙΧΘΥΣΣήμερα που ο Ερμής θα σχηματίζει αυτό το υπέροχο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις οι οποίες δε θα μείνουν στα θεωρητικά, αλλά θα έχουν πρακτικά αποτελέσματα και θα σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη κάποιου στόχου που μπορεί να έχεις. Έχεις τη φαντασία και τη διαίσθηση να βρεις και να προτείνεις τις κατάλληλες λύσεις που θα κάνουν το κάρο να ξεκολλήσει από τη λάσπη, για αυτό είναι καλό σήμερα να ασχοληθείς με υποθέσεις που πίστευες ότι θα έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους για να λυθούν.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ