Κόσμος

17 Οκτωβρίου 2019 16:09

Η ιστορική γκάφα Τραμπ για την Αρχαία Ρώμη και η viral αντίδραση της μεταφράστριας (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τι είπε στον Ματαρέλα και άφησε "κόκκαλο" την μεταφράστρια. «Γλέντι» στο twitter με την νέα γκάφα του Αμερικανού Προέδρου.

Η ιστορική γκάφα Τραμπ για την Αρχαία Ρώμη και η viral αντίδραση της μεταφράστριας (εικόνες)
-

Viral έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες οι νέες δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ιταλό ομόλογό του Σέρτζιο Ματαρέλα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ άφησε «κόκκαλο» όσους τον άκουγαν εκείνη την στιγμή με πρώτη και καλύτερη την μεταφράστρια, η οποία με απόγνωση προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς υποστήριζε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Αφορμή για αυτή την αντίδραση η ατάκα του Ντόναλντ Τραμπ ότι οι ΗΠΑ και η Ιταλία είναι σύμμαχοι από την Αρχαία Ρώμη!

Η μεταφράστρια με την έκφρασή της, κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και στα social media στήθηκε «πάρτι» με τα σχόλια των χρηστών.

Ντόναλντ Τραμπ - μεταφράστρια

«Οι ΗΠΑ και η Ιταλία είναι τόσο δεμένες από την κοινή πολιτιστική και πολιτική κληρονομία που μοιράζονται χιλιάδες χρόνια από την Αρχαία Ρώμη», είπε ο Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπερασπίστηκε, επίσης, και την κληρονομία του Χριστόφορου Κολόμβου. «Την Δευτέρα, αποτίσαμε φόρο τιμής στον Ιταλό εξερευνητή ο οποίος ηγήθηκε της ανακάλυψης του Νέου Κόσμου, του κυρίου που είναι γνωστός ως Χριστόφορος Κολόμβος», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ