Ζώδια

18 Οκτωβρίου 2019 06:17

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Διάβασέ μου το...

Στον Λέοντα σήμερα η Σελήνη. Τι φέρνει και πώς επηρεάζει τα ζώδια. Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής
-

ΚΡΙΟΣ: Αυτές οι μέρες μπορεί να αποδειχτούν πολύ κρίσιμες για τη συνέχεια, αφού θα καταφέρεις να συνδυάσεις τη λογική με το πάθος και το συναίσθημα με το ρεαλισμό γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές και χρήσιμες αποφάσεις. Έτσι από τη μία θα μπορέσεις να μιλήσεις ανοιχτά για τις προθέσεις ή ακόμα και τις ανησυχίες σου μέσα σε μία σχέση και θα μπορέσεις να πάρεις τις αποφάσεις σου για... το παρακάτω. Από την άλλη έχεις το μυαλό και τη σύνεση να διαχειριστείς σωστά τα οικονομικά σου δεδομένα και να μετρήσεις τις ανάγκες σου προκειμένου να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στα επαγγελματικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να ικανοποιηθεί η ανάγκη σου να σταθεροποιηθούν κάποια πράγματα σε μία σχέση ή σε μία συνεργασία και να ξεκαθαρίσουν οι προοπτικές που υπάρχουν για τη συνέχεια απαιτούνται ειλικρίνεια και ξεκάθαρες συζητήσεις τις οποίες θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αυτές εδώ τις μέρες. Προσπάθησε λοιπόν να μη λειτουργήσεις φυγόπονα και να μην πιστέψεις ότι μπορείς να διατηρήσεις κάτι στο χρόνο όσο διατηρείς τα θεμέλιά του καλά κρυμμένα. Ο σεισμός είναι αυτός που αποδεικνύει κατά πόσο ένα οικοδόμημα είναι ισχυρό ή αν πρέπει να γκρεμιστεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Τα εξάγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα αντίστοιχα θα σου δώσουν την ευκαιρία να ασχοληθείς πιο αποφασιστικά και οργανωμένα με ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Θα έχεις λοιπόν την ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις που θα μπορέσεις να τις διατηρήσεις σε βάθος χρόνου κι αν θέλεις να πετύχεις κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου. Γενικότερα είναι μία καλή ευκαιρία αν θέλεις να απαλλαγείς από κάποια συνήθεια η οποία έχει επιπτώσεις στην υγεία σου, να βελτιώσεις το πρόγραμμα διατροφής σου ή να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: “Σπιτόγατο” και “ερωτικότατο” αυτό το τριήμερο για εσένα αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να κλειστείς στο σπίτι με αγαπημένα σου πρόσωπα και να προχωρήσεις σε εκ βαθέων εξομολογήσεις αγάπης. Το σημαντικό είναι ότι θα νιώσεις τη σιγουριά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου χωρίς να φοβάσαι ότι θα υπερβάλλεις ή ότι θα πεις πράγματα που δε θα μπορείς να τα υποστηρίξεις αλλά και χωρίς να φοβάσαι επίσης ότι οι άλλοι θα τα εκμεταλλευτούν ή ότι θα το πάρουν σαν κάποιο μελοδραματικό ξέσπασμα.

ΛΕΩΝ: Τα εξάγωνα της Αφροδίτης με τον Κρόνο και του Ερμή με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στις πραγματικές σου ανάγκες και στα συναισθήματά σου για να μπορέσεις να διαμορφώσεις την καθημερινότητά σου όπως πραγματικά την επιθυμείς. Κάτω από αυτές τις συνθήκες θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις για ζητήματα που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει και τα οποία δεν είναι απλές αποφάσεις τύπου “μου αρέσει - δε μου αρέσει” αλλά είτε σου αρέσει, είτε όχι, η όποια επιλογή, θα επηρεάσει τη ζωή σου ολόκληρη. Άρα το ερώτημα είναι “μπορώ να την υποστηρίξω ή όχι;”.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το τριήμερο που ακολουθεί μπορεί να σου επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις και νέες γνωριμίες που θα δώσουν νέο ενδιαφέρον στην ερωτική σου ζωή. Σημαντική προϋπόθεση βέβαια είναι το να δείξεις αυτοπεποίθηση και διάθεση να συστηθείς όπως πραγματικά είσαι και όχι να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλό σου ή να αφήσεις τις ανασφάλειές σου να πάρουν τα ηνία. Από την άλλη είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πως μπορείς μεθοδικά να υλοποιήσεις κάποιο σχέδιο που αποτελεί διακαή σου πόθο.

ΖΥΓΟΣ: Αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο είναι μία ιδανική ευκαιρία για να βρεθείς κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να απολαύσεις τα οφέλη της υποστήριξης που μπορούν να σου προσφέρουν. Κι αυτή η υποστήριξη προφανώς και μπορεί να είναι υλική-οικονομική όμως μπορεί να είναι και συναισθηματική ή ψυχολογική όχι μόνο επειδή θα σου δείξουν πόσο πολύ πιστεύουν σε εσένα αλλά και επειδή θα νιώσεις ότι ακόμα κι αν αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις ένα άλμα στο κενό υπάρχουν άνθρωποι από κάτω που είναι σε ετοιμότητα να στρώσουν σεντόνι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Αφροδίτη και τον Ερμή από το ζώδιό σου να σχηματίζουν θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα αντίστοιχα θα έχεις την ευκαιρία αυτό το τριήμερο να βρεθείς στο σωστό τόπο τη σωστή στιγμή. Εκεί δηλαδή όπου υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε ακόμα και σε μία συνεργασία. Από την άλλη εάν βρίσκεσαι σε μία σταθερή σχέση θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που ενώ μπορεί να έχουν δυναμική να κλονίσουν τα θεμέλια της εάν έρθουν στο προσκήνιο και αντιμετωπιστούν με ωριμότητα έχουν αντίστοιχα τη δυναμική να την κάνουν ακόμα ισχυρότερη!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό το τριήμερο θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες ή κάποιες τρύπες από τις οποίες φεύγουν χρήματα στη ζωή σου. Μπορεί να παραιτηθείς από μία προσπάθεια η οποία σου κόστιζε και υλικά αλλά και ψυχολογικά όμως το σημαντικό είναι ότι ο λόγος της παραίτησης σου δεν θα είναι η έλλειψη αρκετής πίστης και διάθεσης να προσπαθήσεις αλλά το αποτέλεσμα μιας λογικής και ώριμης σκέψης. Από την άλλη μπορεί να αναζητήσεις τη συναισθηματική επιβεβαίωση σε μία σχέση από τα παλιά ή φλερτάροντας κρυφά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό το τριήμερο θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις την αγάπη και την υποστήριξη των φίλων σου αρκεί να τη ζητήσεις. Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου που είναι πραγματικά πρόθυμοι να σε βοηθήσουν αν το χρειαστείς. Παράλληλα όμως είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις την επανάστασή σου ή να εκφράσεις στο ταίρι σου την οποία καταπίεση μπορεί να νιώθεις. Να θυμάσαι όμως ότι το πρόβλημά σου μπορεί να είναι ότι δεν νιώθεις ελεύθερος μέσα σου και ίσως από εκεί να πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η έντονη κινητικότητα και οι ζυμώσεις που μπορεί να γίνονται στον επαγγελματικό σου χώρο φαίνεται ότι αυτές τις μέρες θα φέρουν αποτελέσματα και μάλιστα όχι “πυροτεχνηματικού” χαρακτήρα αλλά από εκείνα που έχουν διάρκεια στο χρόνο και προσδίδουν κύρος. Θετική περίοδος όμως και για τα συναισθηματικά σου αφού εκλογικεύεις κάποιες φοβίες σου που μπορεί να σε έκαναν να απορρίπτεις την πιθανότητα μιας σταθερής σχέσης ή της επισημοποίησης μιας σχέσης και αν μη τι άλλο φαίνεσαι πιο δεκτικός στους ανθρώπους γύρω σου.

ΙΧΘΥΣ: Αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο έχει για σένα τις καλύτερες προοπτικές αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις όνειρα και να κοιτάξεις το μέλλον μέσα από ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο πρίσμα. Μία σχέση που μπορεί να ξεκινάει τώρα δεν θυμίζει σε τίποτα καταστάσεις του παρελθόντος κι όσο φόβο κι αν έχεις για το άγνωστο ακόμη μεγαλύτερη είναι η γοητεία που σου προκαλεί. Αν βρίσκεσαι σε μία σταθερή σχέση ακόμα και εμπόδια να προκύψουν είναι για καλό και έρχονται για να σε κινητοποιήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν έμπαινες στη διαδικασία να ασχοληθείς μαζί τους παρόλο που μπορεί να σε προβλημάτιζαν.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ