Κοινωνία

18 Οκτωβρίου 2019 09:08

Προφυλακίστηκε η 31χρονη που δολοφόνησε τον πρώην σύζυγο της (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Συγγενείς του θύματος περίμεναν την 31χρονη στο Δικαστικό Μέγαρο και της επιτέθηκαν.

Προφυλακίστηκε η 31χρονη που δολοφόνησε τον πρώην σύζυγο της (εικόνες)

Ένταση επικράτησε χθες Πέμπτη, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο της 31χρονης που κατηγορείται ότι σκότωσε τον εν διαστάσει σύζυγό της έξω από το Κέντρο Αστέγων στη νέα Αλικαρνασσό.

Την 31χρονη μάλιστα χαστούκισαν συγγενείς του θύματος όπως διακρίνεται στο βίντεο της ΚΡΗΤΗ TV, από το τεταμένο κλίμα που επικράτησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη στην απολογία της είπε ότι ήταν μαζί με τον νυν σύντροφό της στη συνάντηση με το θύμα και ότι το μικρό μαχαίρι που είχε μαζί της, το είχε για λόγους ασφαλείας.

Ισχυρίστηκε δε, ότι αρχικά έσκασε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του θύματος και αμέσως μετά, αφότου το αντιλήφθηκε ο ίδιος, την ακολούθησε και της επιτέθηκε για να τη χτυπήσει, με την ίδια να αντιστέκεται χτυπώντας τον με το μαχαίρι.

Τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του θύματος, από την πρώην σύζυγό του, μία 26χρονη και μία 21χρονη, σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους, υποστήριξαν ότι ο πατέρας τους, που είχε αναγνωρίσει τα τέσσερα παιδιά που είχε αποκτήσει με την 31χρονη πρώην σύντροφό του αλλά και ένα 13χρονο αγόρι που είχε η κατηγορούμενη από παλαιότερη σχέση της, προσπαθούσε να πάρει από το ίδρυμα όπου βρίσκονται, τα ανήλικα παιδιά του ηλικίας δεκατριών, εννέα, έξι, τεσσάρων και τριών ετών.

δικαστήριο - 31χρονη - δολοφονία συντρόφου

Τα δυο ενήλικα κορίτσια περιέγραψαν με τα καλύτερα λόγια τον πατέρα τους ενώ είπαν ότι αγαπούσε τα παιδιά και ποτέ δεν είχε βίαιη συμπεριφορά. Σε ό,τι αφορά τη μοιραία συνάντηση του πατέρα τους με την 31χρονη, δήλωσαν ότι τον ενοχλούσε τηλεφωνικά, ζητώντας του τα κλειδιά ενός παλιού οχήματος για να εγκατασταθεί, καθώς όπως υποστήριζε, την έδιωχναν από το μέρος που ζούσε ως άστεγη.

«Δεν πιστεύω ότι ο πατέρας μας δολοφονήθηκε γιατί η ίδια αμύνθηκε στην επίθεση που δέχτηκε. Όλο το σκηνικό, το μαρτυρούν και οι κλήσεις που έγιναν, σημειώθηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά και ήταν προμελετημένο» δήλωσε η 21χρονη κόρη του θύματος, συμπληρώνοντας ότι μόνη της η 31χρονη δεν θα μπορούσε να επιτεθεί στον 59χρονο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μαζί της βρισκόταν και κάποιο άλλο άτομο.