Κόσμος

18 Οκτωβρίου 2019 09:33

Βίασαν μέχρι αιμορραγίας μια κοπέλα και μετά το πανηγύρισαν! (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Οι δράστες είναι φοιτητές από την Ιταλία που σπουδάζουν στο Λονδίνο και το θύμα τους μια 25χρονη κοπέλα. Τι έδειξε η κάμερα ασφαλείας.

Βίασαν μέχρι αιμορραγίας μια κοπέλα και μετά το πανηγύρισαν! (βίντεο)
-

Δυο φοιτητές από την Ιταλία, οι οποίοι σπουδάζουν στο Λονδίνο, βίασαν μια 25χρονη κοπέλα μέσα σε ένα κλαμπ, αλλά αυτό που σόκαρε ακόμα περισσότερο είναι ότι στη συνέχεια κι όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, πανηγύρισαν την πράξη τους!

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για δυο Ιταλούς φοιτητές, τους Ferdinando Orlando, 25 ετών και τον Lorenzo Costanzo, 26 ετών, οι οποίοι κάνουν μεταπτυχιακό.

Οι δυο νεαροί σε έξοδό τους στο Toy Room Club του Λονδίνου, βίασαν την κοπέλα στην παράπλευρη αίθουσα του μαγαζιού κοντά στις τουαλέτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους γιατρούς, από τον βιασμό η κοπέλα έπαθε αιμορραγία και χρειάστηκε αρκετές φιάλες αίμα.

Και οι δυο καταδικάστηκαν, αφού ο εισαγγελέας με τα στοιχεία που είχε στην διάθεσή του κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για βιασμό.

Όπως αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της δίκης, η κοπέλα ήταν τόσο μεθυσμένη που σχεδόν είχε χάσει την επαφή της με το περιβάλλον.

Οι δυο φοιτητές είναι αρκετά πλούσιοι και οι δικηγόροι τους ισχυρίστηκαν πως τα στοιχεία δεν είναι σωστά και δεν υπήρξε βιασμός, αλλά οι δικαστές δεν πείστηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ