Αθλητικά

19 Οκτωβρίου 2019 22:19

Γκολ και θέαμα στο Αγρίνιο

Διάβασέ μου το...

Όρθια και απέναντι στον Παναιτωλικό έμεινε η ΑΕΛ…

Γκολ και θέαμα στο Αγρίνιο
-

 

Η αλλαγή του προπονητή στον Παναιτωλικό δεν συνδυάστηκε με νίκη. Η ομάδα του Μάκη Χάβου έμεινε στο 2-2 με την ΑΕΛ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Super League. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ντιας (34') και Μπαΐροβιτς (77'), ενώ για τους «βυσσινί» βρήκαν δίχτυα οι Μιχαήλ (27') και Μόρας (80'). Η ΑΕΛ ούτε φέτος κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Αγρίνιο. 

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 27' με κεφαλιά του Μιχαήλ, ωστόσο για να κατακυρωθεί το γκολ χρειάστηκε η χρήση του VAR, μιας και αρχικά ο σκόρερ είχε υποδειχτεί σε θέση οφσάιντ. Η απάντηση των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει και στο 34' ο Ντίας έκανε το 1-1.

Στο 77' Παναιτωλικός κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με τον Μπαΐροβιτς, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το 2-1. Οι πανηγυρισμοί ωστόσο δεν κράτησαν για πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Μόρας έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα, καθώς εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Γιαννακόπουλου.  

Οι συνθέσεις 

Παναιτωλικός (Χάβος): Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίεστεντ, Ταχάρ, Ντίας, Ντάλσιο (74' Ρομάν), Αριγίμπι (55' Ντουάρτε), Μοράρ (77' Μπαΐροβιτς)

 ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς (68' Φατιόν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα (90' Ασούμπρε), Νούνιτς (46' Νταουντα)