Αθλητικά

20 Οκτωβρίου 2019 19:55

Με το πόδι στο... γκάζι ο ΠΑΟΚ

Διάβασέ μου το...

Γκολ και θέαμα από την ομάδα του Άμπελ Φερέιρα με αντίπαλο την Λαμία στην Τούμπα. Επέστρεψε ο Βιεϊρίνια!

Με το πόδι στο... γκάζι ο ΠΑΟΚ
-

Σαν σε προπόνηση ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λαμία με 3-0 στην Τούμπα για την 7η αγωνιστική της Super League, με το «Δικέφαλο» να σημειώνει τρία γκολ στα πρώτα έντεκα λεπτά.

Ο πρωταθλητής ήταν καταιγιστικός στο ξεκίνημα της αναμέτρηση κι έδωσε την αίσθηση της υπεροχής από το πρώτο λεπτό. Μόλις στο 2΄ Μίσιτς σούταρε, ο Βελλίδης έκανε τεράστιο λάθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-0. Στο 6΄ από σέντρα του Γιαννούλη και κεφαλιά του Λημνιού έγινε το 2-0 και στο 11΄ από σέντρα του Στοχ το ιδανικό τελείωμα με τακουνάκι του Σφιντέρσκι ανέβασε το σκορ στο 3-0.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτηατα και η Λαμία βρήκε χώρο για να "αναπνεύσει" από την ασφυκτική πίεση χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει έστω μια τελική. Ο Σφιντέρσκι είχε δοκάρι στο 77', όπως επίσης κι ο Κρέσπο στο 90'.

Στο παιχνίδι αυτό, που ήταν το 42ο που διατήρησε ο ΠΑΟΚ το αήττητο σερί του, έκαναν πρεμιέρα στην αρχική ενδεκάδα οι Στοχ και Ινγκασον, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια επέστρεψε μετά από 5,5 μήνες.Επίσης ήταν το πρώτο φετινό στο οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε ένα 90λεπτο χωρίς να δεχτεί τέρμα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέϊρα): Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης Ίνγκασον, Κρέσπο, Μάτος, Μίσιτς, Ντούγκλας (65' Εσίτι), Στοχ (74' Ζαμπά), Λημνιός (84' Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης (46' Κάτσικας), Αντέτζο (54' Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο (46' Μπουλούλης), Ντελ Πίνο, Δημούτσος, Σκόνδρας, Βασιλογιάννης Ρόμανιτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ