Πολιτική

21 Οκτωβρίου 2019 13:31 Τελευταία ενημέρωση : 21 Οκτωβρίου 2019 21:15

Χρυσοχοΐδης: Στα όρια της φαιδρότητας οι καταγγελίες για το “Τζόκερ”

Διάβασέ μου το...

Ανακοίνωση για τους αστυνομικούς ελέγχους σε κινηματογράφους όπου παιζόταν το Τζόκερ εξέδωσε ο ΥΠΠΟ. Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

Χρυσοχοΐδης: Στα όρια της φαιδρότητας οι καταγγελίες για το “Τζόκερ”

Με μία δήλωσή του, μετά την ανάρτηση με την οποία έκανε γνωστό ότι απόψε θα δει το "Τζόκερ" με τον 15χρονο γιο του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σχολίασε την έφοδο των Αστυνομικών σε κινηματογραφικές αίθουσες όπου προβάλλεται η ταινία.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε λόγο για «καταγγελίες που αγγίζουν τα όρια της φαιδρότητας», ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για την ανάρτηση που έκανε με το πρόσωπό του.

Η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη

Η Αστυνομία είναι χρεωμένη, δυστυχώς, με αρκετά πάρεργα, εκτός πλαισίου ουσιαστικά της αποστολής της. Από την άλλη, είναι αυτονόητη η υποχρέωση της να ανταποκρίνεται στις καταγγελίες, πολλές εκ των οποίων μπορεί στη συνέχεια να αποδειχθεί ότι έγιναν για ήσσονος σημασίας λόγους, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα στα όρια της φαιδρότητας. Όπως συνέβη χθες με τα περιστατικά στις δύο κινηματογραφικές αίθουσες.

Δήλωσα ήδη ότι σήμερα θα πάω με τον 15χρονο γιο μου να δω την ταινία Τζόκερ.

Τα παραπάνω είναι αυτονόητα για κάθε λογικό πολίτη και προφανώς θα έπρεπε να είναι και για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα.

Υ.Γ.: Ο Α. Τσίπρας επέλεξε, για άλλη μια φορά, να κάνει επίδειξη φτήνιας πολιτικής και ψεύτικης ευαισθησίας. Ξεσκεπάζεται η ψεύτικη η ευαισθησία από τα ίδια του τα τελευταία λόγια, μιας και μόνο ο δικός μου στιγματισμός τον ενδιαφέρει. Είναι φτηνό, ενδεικτικό της αισθητικής και πολιτικής του ρηχότητας να συνοδεύει την ανάρτηση με δική μου φωτογραφία μονταρισμένη ως διώκτη του Τζόκερ. Από ότι έχω ακούσει και διαβάσει τη δολοφονία χαρακτήρων, ανάμεσα σε άλλα, καταδικάζει η ταινία. Την είδε και πάλι δεν κατάλαβε ο Α. Τσίπρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ