Αθλητικά

22 Οκτωβρίου 2019 19:05 Τελευταία ενημέρωση : 22 Οκτωβρίου 2019 23:47

Εισβολή κουκουλοφόρων και τραυματίες στο Ολυμπιακός – Μπάγερν Κ19

Διάβασέ μου το...

Ακόμη μια "μαύρη σελίδα" γράφτηκε στου Ρέντη. Συναγερμός στην Αστυνομία απο την εισβολή δεκάδων ανδρών στο γήπεδο.

Εισβολή κουκουλοφόρων και τραυματίες στο Ολυμπιακός – Μπάγερν Κ19
-

H Κ19 του Ολυμπιακού υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Youth League όταν στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης εισέβαλαν περίπου 70  κουκουλοφόροι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Φέροντας κράνη, λοστούς και φωτοβολίδες κατευθύνθηκαν προς το μέρος όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Μπάγερν και τους επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και καρέκλες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντέδρασαν και απώθησαν τους κουκουλοφόρους εισβολείς.

Η παρέμβασή τους ήταν καταλυτική για ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα. Η αναμέτρηση διεκόπη. Όταν αποχώρησαν οι κουκουλοφόροι, οι παίκτες του Ολυμπιακού έσπευσαν προς το μέρος όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Μπάγερν και ζήτησαν συγγνώμη, ενώ το ίδιο έπραξαν και προς τους συναδέλφους τους ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας, όπως γράφει το sport24.gr.

Πληροφορίες απο αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για 4 τραυματίες απο τηυν γερμανική αποστολή.

Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου - UEFA Youth League - διακοπή αγώνα - επεισόδια

Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου - UEFA Youth League - διακοπή αγώνα - επεισόδια

Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου - UEFA Youth League - διακοπή αγώνα - επεισόδια

Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου - UEFA Youth League - διακοπή αγώνα - επεισόδια

"Παρατράγουδα" και στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο νέο Φάληρο. Χούλιγκανς επιχείρησαν να επιτεθούν εναντίον οπαδών της Μπάγερν, κατά την αποβίβασή τους απο τον Ηλεκτρικό. Τα επεισόδια σταμάτησαν, όμως, πολύ γρήγορα μετά την επέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ , η οποία έκανε και χρήση κροτίδων κρότου-λάμψης. 

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Οι εισβολείς ουδεμία σχέση έχουν με την οικογένειά μας»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδίκασε το γεγονός με επίσημη ανακοίνωσή της, υποστηρίζοντας ότι οι οπαδοί που εισέβαλαν στο γήπεδο δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της “Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή εισβολή χούλιγκαν στον Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι εισβολείς δεν έχουν ουδεμία θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ουδεμία σχέση με την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας”.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Ανακοινώνεται ότι, περί ώρα 18.45΄σήμερα, ομάδα περίπου σαράντα (40) ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας ρόπαλα, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου Ρέντη, όπου διεξάγονταν ποδοσφαιρικός αγώνας για την Youth league, μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου και επιτέθηκαν σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις (4) εξ αυτών, καθώς κι ένας (1) ημεδαπός υπάλληλος.

Πραγματοποιούνται έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών με βάση στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αστυνομικές Αρχές.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ