Life

27 Οκτωβρίου 2019 08:47

“Thrive”: Μάγια Τσόκλη και Γιώργος Ανυφαντής αποκαλύπτονται στην Ζέτα Δούκα (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η εμπειρία και η διαχείριση της αναπηρίας, αλλά και η αξία της περιπλάνησης σε διάφορους τόπους, στέλνουν μηνύματα προς όλους.

“Thrive”: Μάγια Τσόκλη και Γιώργος Ανυφαντής αποκαλύπτονται στην Ζέτα Δούκα (εικόνες)
-

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στις 12:00, η Ζέτα Δούκα συναντά στην Τήνο την Μάγια Τσόκλη, η οποία της μιλά για τα ταξίδια και τις εμπειρίες της.

Όπως εξηγεί, «κάθε ταξίδι μας βοηθάει να μεγαλώνουμε τη ζωή μας γιατί αποκτάμε περισσότερες αναμνήσεις». Σήμερα, προτιμά την ησυχία και συνεχίζει να αγαπάει τη φύση.

Στη συνέχεια, ο αθλητής Γιώργος Ανυφαντής μοιράζεται την ιστορία του στο «Thrive». Πριν από ενάμιση χρόνο ένα ατύχημα με τη μηχανή τού άλλαξε τη ζωή καθώς έχασε ακαριαία το αριστερό του πόδι. Σήμερα, τρέχει στα 100 μέτρα και ήδη μετρά τις πρώτες του νίκες και διακρίσεις.

«Η ζωή είναι σαν το ποδήλατο. Πρέπει να κάνεις πετάλι για να έχεις ισορροπία. Οπότε, πρέπει να συνεχίζουμε να κάνουμε πετάλι. Εφόσον ζήσαμε, προχωράμε», τονίζει.

THRIVE - Ζέτα Δούκα - Μάγια Τσόκλη

THRIVE - Ζέτα Δούκα - Γιώργος Ανυφαντής

Τέλος, και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του ThriveGlobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για το πώς και το γιατί οι γυναίκες που αγαπούν τα αθλήματα οδηγούνται σε ηγετικές θέσεις.

#ThriveGreece

https://www.antenna.gr/thrive

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ