Υγεία - Περιβάλλον

24 Οκτωβρίου 2019 11:42

Subfacial: σύγχρονη τεχνική αυξητικής στήθους

Διάβασέ μου το...

Σε ποιες γυναίκες συστήνεται η σύγχρονη ατραυματική μέθοδος. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της.

Subfacial: σύγχρονη τεχνική αυξητικής στήθους
-

Η αυξητική στήθους αποτελεί την πιο γνωστή αισθητική επέμβαση παγκοσμίως αφού κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία της επιθυμεί το στήθος της να είναι σφριγηλό, πλούσιο και στητό. Με την πάροδο των ετών και την εξέλιξη της ιατρικής, εξελίσσονται και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται. Μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους αυξητικής στήθους είναι η τεχνική subfacial, η οποία είναι ατραυματική και προσφέρει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Στη συγκεκριμένη μέθοδο τα ενθέματα τοποθετούνται κάτω από την περιτονία του θωρακικού μυός, χωρίς να επεμβαίνουμε στην ανατομία του μαζικού αδένα και του θωρακικού μυός. Η επέμβαση διαρκεί περίπου μία ώρα και πραγματοποιείται με γενική αναισθησία.

Σε τι πλεονεκτεί η συγκεκριμένη τεχνική;

Με την τεχνική subfacial:

  • ο μετεγχειρητικός πόνος και το αίσθημα δυσφορίας ελαχιστοποιούνται
  • η ανάρρωση είναι πιο γρήγορη
  • το σχήμα των μαστών είναι φυσικό διότι η περιτονία καλύπτει το ένθεμα
  • η πιθανότητα δημιουργίας ρικνωτικής κάψας ελαχιστοποιείται
  • αποφεύγονται παραμορφώσεις στο ένθεμα
  • ακόμη και μετά από χρόνια δεν παρατηρείται πτώση του στήθους, διότι η περιτονία υποστηρίζει το ένθεμα μεταξύ των πρόσθιων και οπίσθιων συνδέσμων

Σε ποιες γυναίκες συστήνεται αυτή η τεχνική;

Η συγκεκριμένη τεχνική συστήνεται σε όλες τις γυναίκες που κάνουν αυξητική στήθους ή ανόρθωση και αυξητική ταυτόχρονα. Σε κάθε περίπτωση η υποψήφια πρέπει να έχει συμπληρώσει τα 18 έτη, ώστε το στήθος της να έχει διαμορφωθεί πλήρως και να μπορεί να υποβληθεί με ασφάλεια στην επέμβαση.

Επιστροφή στην καθημερινότητα

Η γυναίκα λίγες μέρες μετά την επέμβαση μπορεί να επιστρέψει στην εργασία της. Φυσικά θα πρέπει να αποφεύγει τις έντονες δραστηριότητες για το διάστημα που θα ακολουθήσει.

Υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί να αλλαχθούν τα ενθέματα;

Τα ενθέματα νέας γενιάς έχουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής από τις εταιρείες παραγωγής τους. Για να χρειαστεί αλλαγή θα πρέπει είτε η ίδια η γυναίκα να θελήσει να αλλάξει ξανά το στήθος της, είτε λόγω εγκυμοσύνης ή χρόνων να παρατηρήσει κάποια αλλαγή στο σχήμα ή το μέγεθος που την δυσαρεστεί.

Η επιλογή ενός εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού σε συνδυασμό με την τεχνική subfacial, εγγυώνται ένα όμορφο, αρμονικό και ταυτόχρονα φυσικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kallisti-medical.gr