Life

25 Οκτωβρίου 2019 20:40

Μία Ροδίτισσα η ”Καλύτερη νεαρή σεφ της Ευρώπης 2019” (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ποια είναι η 24χρονη που ενθουσίασε την κριτική επιτροπή με το πιάτο «12 Elements», που βασίζεται σε συστατικά από τα νησιά της Δωδεκανήσου.

Μία Ροδίτισσα η ”Καλύτερη νεαρή σεφ της Ευρώπης 2019” (εικόνες)
-

Μια 24χρονη Ροδίτισσα κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό για τον «Καλύτερο νεαρό σεφ της Ευρώπης 2019».

Η 24χρονη Ροδίτισσα Ειρήνη Γιωργουδιού ήταν η νικήτρια του γαστρονομικού διαγωνισμού για τον «Καλύτερο νεαρό σεφ της Ευρώπης 2019» («European Young Chef Award 2019»), που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019, με το Διεθνές Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τέχνης και Τουρισμού (IGCAT), στις 23 και 24 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Rodos Palace, στη Ρόδο. Η Ειρήνη Γιωργουδιού εκπροσωπούσε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η ταλαντούχα νεαρή σεφ, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων & Δωδεκανήσου, η οποία εργάζεται στο ξενοδοχείο «Esperos Village», εξασφάλισε το πρώτο βραβείο, με το πιάτο «12 Elements», η δημιουργία του οποίου βασίστηκε σε 12 συστατικά από τα νησιά της Δωδεκανήσου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις της διεθνούς κριτικής επιτροπής υπό την προεδρία της πρέσβειρας της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019, σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Φωτογραφία και βίντεο: Rodos tv