Αθλητικά

26 Οκτωβρίου 2019 18:30

Σοκ για την ΤΣΣΚΑ με Κλάιμπερν

Διάβασέ μου το...

O ΜVP του περσινού Final 4 της Euroleague χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Σοκ για την ΤΣΣΚΑ με Κλάιμπερν
-

O ΜVP του φάιναλ φορ της Euroleague, Ουίλ Κλάιμπερν, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. To δεξί πόδι του Κλάιμπερν κόλλησε στο παρκέ σε μία άτυχη στιγμή στον αγώνα της ΤΣΣΚΑ με την Άλμπα στο Βερολίνο, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά την επιστροφή της αποστολής της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν το... χειρότερο πιθανό σενάριο. Ο Κλάιμπερν θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση και θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, όπως απαιτείται σε τόσο σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο άτυχος Ουίλ Κλάιμπερν έγραψε στο Twitter: «Εκτιμώ όλα τα μηνύματα αγάπης από όλους σας. Πραγματικά ευγνώμων για την αγάπη που έχω λάβει... Παραμένω θετικός. Συνεχίζεται...». 

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Δημήτρης Ιτούδης έχασε έναν παίκτη που μετρούσε 12,5 πόντους και 5,3 ριμπάουντ μέσο όρο από το εναρκτήριο τζάμπολ της διοργάνωσης και όπως αναμένεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του.