Αθλητικά

27 Οκτωβρίου 2019 19:14 Τελευταία ενημέρωση : 28 Οκτωβρίου 2019 16:15

Ο Ατρόμητος… ξέσπασε στον Πανιώνιο

Διάβασέ μου το...

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τους Περιστεριώτες. Δεν γλιτώνουν τον... υποβιβασμό οι "κυανέρυθροι".

Ο Ατρόμητος… ξέσπασε στον Πανιώνιο
-

Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Super League, αφού κατά την 8η ημέρα της διοργάνωσης επικράτησε εύκολα 4-0 του ουραγού Πανιωνίου και ταυτόχρονα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα αφού έφθασε στους 11 βαθμούς. Αντίθετα ο Πανιώνιος που υπέστη την 4η συνεχή ήττα του, παρέμεινε στην τελευταία θέση με -2 βαθμούς (ξεκίνησε με -6β) και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Οι γηπεδούχοι που προέρχονταν από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, ήθελαν τη νίκη κι έδειξαν αποφασισμένοι από την αρχή να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 17 με πέναλτι του Μανούσου το οποίο κέρδισε ο Ταλόχα, που ανατράπηκε από τον Μασούρα.

Στο πρώτο 45λεπτο σημείωσαν ακόμη δύο τέρματα, πρώτα στο 40΄ με τον Βέλλιο ο οποίος σκόραρε με σουτ έξω από τη μγάλη περιοχή και στη συνέχεια στις καθυστερήσεις (45+5΄) με τον Ενσικουλού, που με ωραία ενέργεια έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Μαλέρμπ για να κάνει το 3-0.

Τέλος στο 69΄ ο Ατρόμητος σημείωσε και 4ο γκολ, αυτή τη φορά με όμορφο σουτ του Ούμπιδες έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο οποίος λίγο νωρίτερα (60΄) είχε πάρει τη θέση του Ανδρούτσου.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα (79΄ Ρόσα), Ενσικουλού (72΄ Ουγκράι), Ανδρούτσος (60΄ Ούμπιδες), Μανούσος, Βέλλιος.

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Μάλερμπ, Μασούρας, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Μαξίμοβιτς, Παπανικολάου (64΄ Οικονομίδης), Μιλόγεβιτς (76΄ Εμμανουηλίδης), Τσιλούλης (46΄ Δούμτσιος), Αραμπούλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ