Αθλητικά

27 Οκτωβρίου 2019 19:27 Τελευταία ενημέρωση : 28 Οκτωβρίου 2019 16:15

Ο Άρης “εκτέλεσε” τον Παναιτωλικό από την… άσπρη βούλα

Διάβασέ μου το...

Οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν το 2/2 με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο τους. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παραμένει η ομάδα του Αγρινίου.

Ο Άρης “εκτέλεσε” τον Παναιτωλικό από την… άσπρη βούλα
-

Δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, αμφότερες στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετές ώστε να φτάσει ο Άρης στη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Οι “κίτρινοι” έκαναν το 2/2 με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο τους, αφήνοντας την ομάδα του Μάκη Χάβου - που είχε δοκάρι, αλλά και... αποβολή - δίχως νίκη στο πρωτάθλημα και σε δεινή βαθμολογική θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς. Μάλιστα, μόλις στο 5΄ ο Νικολά Ντιγκινί σκόραρε, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε, καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Γιάννης Φετφατζίδης, που είχε δώσει την πάσα στον Γάλλο επιθετικό. Εν τέλει, ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 27΄. Ο Μπρούνο Γκάμα “γκρεμίστηκε” μέσα στην αντίπαλη περιοχή από δυο αντιπάλους του, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Πορτογάλος ευστόχησε στην “εσχάτη των ποινών” για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φίλων του Άρη, ήρθε και δεύτερο πέναλτι. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Χόρχε Ντίας, με τον Ιντέγε Μπράουν να αναλαμβάνει αυτήν τη φορά την εκτέλεση για το 2-0 στο 32ο λεπτό!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στάθηκαν, όμως, άτυχοι, καθώς η κεφαλιά του Ζοάν Μαρσιάλ στο 52΄ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο η αποβολή του Βλαντ Μοράρ με τη συμπλήρωση μιας ώρα αγώνα - έσπρωξε τον Φραν Βέλεθ - ουσιαστικά έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του Άρη. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φθάσουν και σε τρίτο γκολ αν οι Ιντέγε και Λερίν Ντουάρτε ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια στα τελευταία λεπτά, ενώ το γκολ του Αντμίρ Μπαΐροβιτς στις καθυστερήσεις, ακυρώθηκε - κι αυτό - ως οφσάιντ.

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα (67΄ Μπα), Ματίγια, Ντιγκινί (67΄ Ντουάρτε), Γκάμα (78΄ Τόνσο), Φετφατζίδης, Ιντέγε.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ (73΄ Αριγίμπι), Μοράρ, Ντάλτσιο, Ντίας (80΄ Μπαΐροβιτς), Λουσέρο, Σανιά, Τσιγγάρας (46΄ Μιμίτο), Μαρσιάλ, Ράσμους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ