Κοινωνία

27 Οκτωβρίου 2019 20:42

Συγκλονίζει η περιγραφή της οικιακής βοηθού για την “χρυσή” ληστεία στην βίλα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η εισβολή των κουκουλοφόρων στο σπίτι, οι απειλές και η απομόνωση. Δεκάδες χιλιάδες ευρώ η αξία των κοσμημάτων που πήραν οι δράστες.

Συγκλονίζει η περιγραφή της οικιακής βοηθού για την “χρυσή” ληστεία στην βίλα (βίντεο)
-

(εικόνα αρχείου)

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστών πέρασε μέρα μεσημέρι μία 63χρονη οικιακή βοηθός. Οι κακοποιοί εισέβαλαν σε μονοκατοικία, στο Ψυχικό, ακινητοποίησαν τη γυναίκα, την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο.

Οι ληστές εισέβαλαν στην μονοκατοικία από μια μπαλκονόπορτα, που βρήκαν ανοικτή, Εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν μόνον η 63χρονη οικιακή βοηθός.

«Ο ιδιοκτήτης είχε φύγει. Ήμουν μόνη στο σπίτι και ετοίμαζα το μεσημεριανό μου. Ξαφνικά μπήκαν από την μπαλκονόπορτα τού σαλονιού στο ισόγειο», είπε στις Αρχές η οικιακή βοηθός.

Η 63χρονη έντρομη αντίκρυσε τους κουκουλοφόρους μέσα στο σπίτι. Πριν προλάβει να αντιδράσει, την ακινητοποίησαν.

«Με έσπρωξαν. Φώναζαν σε σπαστά ελληνικά να τους πω πού έχει χρήματα και κοσμήματα. Δεν είδα τα πρόσωπα τους. Φορούσαν κουκούλες. Μου έδεσαν τα χέρια και με κλείδωσαν στο μπάνιο», είπε Η 63χρονη.

Αμέσως μετά οι κακοποιοί ερεύνησαν το σαλόνι και στη συνέχεια την κρεβατοκάμαρα. Εκεί βρήκαν -σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης- δύο χιλιάδες ευρώ και ρολόγια, που η αξία τους υπερβαίνει τις εκατό χιλιάδες ευρώ και εξαφανίστηκαν, χωρίς κανένας από τη γειτονιά να αντιληφθεί το παραμικρό.

Τρεις ώρες αργότερα επέστρεψε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος απελευθέρωσε την 63χρονη και ειδοποίησε τις Αρχές.