Κοινωνία

29 Οκτωβρίου 2019 20:15

Δολοφονία φαρμακοποιού: Ξέσπασαν οι συγγενείς κατά του κατηγορούμενου (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Φραστική επίθεση στον «φίλο» του, που κάθισε στο εδώλιο, εξαπέλυσε η οικογένεια του αδικοχαμένου επαγγελματία.​

Δολοφονία φαρμακοποιού: Ξέσπασαν οι συγγενείς κατά του κατηγορούμενου (βίντεο)
-

Φραστική επίθεση στον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου, πριν από ένα χρόνο στο Νέο Ψυχικό, έκαναν οι συγγενείς του θύματος, που δεν μπόρεσαν να κρύψουν την οργή τους, μέσα στην δικαστική αίθουσα.

Ο 52χρονος κατηγορούμενος, είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του φαρμακοποιού τον Σεπτέμβριο του 2018 και τον είχε πυροβολήσει εν ψυχρώ. Στους αστυνομικούς είχε πει ότι οι οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα του όπλισαν το χέρι.

Η σύζυγός του υποστήριξε πως η συμπεριφορά του άλλαξε, όταν έχασαν το σπίτι τους μετά από τη χρόνια δικαστική διαμάχη που είχαν με το θύμα.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, ο άνδρας μου είναι πολύ καλός, τίμιος άνθρωπος, όλοι αυτό πιστεύουν για εκείνον. Αισθανόταν φοβερά αδικημένος, από τα χρέη και μετά άρχισε η κατρακύλα», είπε στην κατάθεσή της η σύζυγος του κατηγορούμενου.

Τα όσα υποστήριξε στο δικαστήριο η σύζυγος του καθ' ομολογίαν δράστη προκάλεσαν την αντίδραση της οικογένειας του φαρμακοποιού.

«Προσπαθεί με ανυπόστατα λόγια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Το άσπρο δεν γίνεται μαύρο. Είχε πλήρη καταλογισμό», δήλωσε η χήρα του φαρμακοποιού. 

Ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάζει οριακή διαταραχή προσωπικότητας και είχε πλήρη καταλογισμό των πράξεων του κατέθεσε ο ψυχίατρος που όρισε ως τεχνικό σύμβουλο η οικογένεια του φαρμακοποιού.

Στον αντίποδα, ο ψυχίατρος του 52χρονου υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος εμφανίζει οριακή διαταραχή προσωπικότητας και οδηγήθηκε στο έγκλημα υπό καθεστώς σύγχυσης.

Η δίκη συνεχίζεται την Τετάρτη με την απολογία του 52χρονου.