Πολιτική

30 Οκτωβρίου 2019 10:09

Βελόπουλος στον ΑΝΤ1: να καταγγείλει ο Μητσοτάκης τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, δήλωσε ότι έχει εκπλαγεί με τους τραμπουκισμούς του Πολάκη στην Προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο.

Βελόπουλος στον ΑΝΤ1: να καταγγείλει ο Μητσοτάκης τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)
-

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», τόνισε στο ξεκίνημα της συνέντευξης του ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα φοβικό σύνδρομο προερχόμενο από τη ψευτοαριστερά και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, καθώς αμφισβητεί τις έννοιες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας.

Αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στην Προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο, υποστήριξε τι στο κόμμα του έχουν εκπλαγεί. Είπε χαρακτηριστικά ότι δεν «καταλαβαίνω τους τραμπουκισμούς του Πολάκη και δεν περίμενε αυτή τη συμπεριφορά από τον κ. Τζανακόπουλο. Συμπλήρωσε δε ότι καλώς η κακώς στη Δημοκρατία τις αποφάσεις τις λαμβάνει η πλειοψηφία και πρέπει να γίνονται σεβαστές κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοήσει τις αποφάσεις που ελήφθησαν, θα πρέπει την Πέμπτη να επέμβει η φρουρά και να απομακρύνει τον Πολάκη και τον Τζανακόπουλο.

Στη συνέχεια κι αναφερόμενος στα θέματα της τρέχουσας ειδησεογραφίας, υπογράμμισε ότι σήμερα πρώτο θέμα θα πρέπει να είναι σήμερα η απόφαση των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν τη Γενοκτονία των Αρμενίων, ενώ αναφερόμενος στο περιστατικό στη μαθητική παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια το καταδίκασε και επεσήμανε ότι υπάρχει και σχετική ανακοίνωση από σύλλογο ΑΜΕΑ, γιατί προφανώς οι γυναίκες που παρεισέφρησαν στην παρέλαση γελοιοποίησαν και τα ΑΜΕΑ.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά τις δηλώσεις Ζάεφ, υποστήριξε ότι αν ήθελε ο Μητσοτάκης θα μπορούσε σήμερα κιόλας να καταγγείλει τη Συμφωνία κι έκανε λόγο για «τρανς Μακεδονομάχους».

Τέλος σε ότι αφορά τις καταγγελίες Ερντογάν για τη στάση του Λιμενικού στην Ελλάδα, απέναντι στους πρόσφυγες, έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο που αποσκοπεί σε ουδετεροποίηση των νησιών του Αιγαίου έτσι ώστε να κατοικηθούν από μετανάστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ