Κοινωνία

01 Νοεμβρίου 2019 06:41 Τελευταία ενημέρωση : 01 Νοεμβρίου 2019 13:48

Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: σκότωσε τον κουνιάδο του μπροστά στο παιδί του

Διάβασέ μου το...

Ο δράστης αρχικά διέφυγε αλλά στη συνέχεια παραδόθηκε. Το χρονικό του εγκλήματος. Τραυματισμένη και η σύζυγος του θύματος. Τα πρώτα λόγια του δράστη.

Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: σκότωσε τον κουνιάδο του μπροστά στο παιδί του
-

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία με έναν νεκρό και μία γυναίκα ελαφρά τραυματισμένη, ύστερα από πυροβολισμό στα Μέγαρα.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι του κουνιάδου του και άρχισε να πυροβολεί τον ίδιο και τη σύζυγό του μπροστά στο μικρότερο παιδί της οικογένειας.

Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ακαριαία ο 48χρονος άνδρας και να τραυματιστεί η 43χρονη γυναίκα του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης στόχευε στα γεννητικά τους όργανα, θεωρώντας το ζευγάρι υπεύθυνο για τον χωρισμό του.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή αλλά αργότερα εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, παρουσία του δικηγόρου του, και παραδόθηκε.

Μέγαρα - έγκλημα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι σωφρονιστικός υπάλληλος του Κορυδαλλού και πρώην σύζυγος της αδερφής του θύματος, ενώ ο άτυχος 48χρονος ήταν γιατρός.

Η γυναίκα του θύματος δεν έχει ενημερωθεί για την απώλεια του συζύγου της, τον οποίο αναζητεί από τη στιγμή που ανέκτησε τις αισθήσεις της.

Όσο για τα παιδιά τους, σύμφωνα με συγγενή της τραυματισμένης γυναίκας, δεν βρίσκονταν μπροστά την ώρα του φονικού. Μόνο το μικρότερο παιδί της οικογένειας βρισκόταν στο σπίτι, το οποίο όμως λόγω ηλικίας είναι πιθανό να μην έχει καταλάβει τι συνέβη.

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι τι έκανα», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ο 51χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος μετά το στυγερό έγκλημα. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, σήμερα, στις 18:00, ενώ θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Για μια ήσυχη οικογένεια κάνουν λόγο οι γείτονες του ζευγαριού. Ένας εξ αυτών άκουσε τους πυροβολισμούς και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Ο ίδιος περιγράφει στην κάμερα του ΑΝΤ1 τα όσα βίωσε:

Μέγαρα - έγκλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ