Ζώδια

06 Νοεμβρίου 2019 06:16

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Διάβασέ μου το...

Πιο εύπιστοι θα μας κάνει η Σελήνη στους Ιχθείς. Ιδανική μέρα για.....; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

ΚΡΙΟΣ: Μέρα με σημαντικό παρασκήνιο η σημερινή για εσένα όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και σε θέματα που μπορεί να αφορούν τη συναισθηματική σου ζωή. Ίσως έρθεις αντιμέτωπος με την αποκάλυψη ενός ψέματος ή μιας κατάστασης που κάποιος φρόντισε να διατηρήσει κρυφή το προηγούμενο διάστημα. Πριν αρχίσεις να κατηγορείς τον εαυτό σου για το ότι ενδεχομένως δεν είχες υποψιαστεί το παραμικρό, καλό θα είναι να συνειδητοποιήσεις ότι εάν ζούσαμε όλη μας τη ζωή με καχυποψία θα ήταν ένας εφιάλτης.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα είναι πιθανό να σε απασχολήσουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι όχι μόνο δεν φάνηκαν αντάξιοι των λόγων ή των δεσμεύσεων που μπορεί να σου είχαν δώσει, αλλά με τη στάση τους έδειξαν ότι αντί να σε βοηθήσουν κοίταξαν το πως θα μπορέσουν να επωφεληθούν από εσένα. Ακόμα χειρότερα τα πράγματα στην περίπτωση που μιλάμε για φιλικά σου πρόσωπα, όπου αυτό το αίσθημα προδοσίας δεν περιορίζεται μόνο στα λόγια, αλλά αγγίζει και κάποιες πιο ευαίσθητες χορδές σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις ότι είχες περισσότερες προσδοκίες από κάποιους ανθρώπους, σε σχέση με αυτά που μπορούν ή θέλουν να σου δώσουν, γεγονός που σου προκαλεί έντονη απογοήτευση. Ίσως, από την άλλη, δεν έχεις σαφή αντίληψη της θέσης ή του ρόλου τον οποίο επιτελείς, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις με άτομα εξουσίας ή ακόμα και υφιστάμενους σου, οι οποίοι ενδεχομένως θεωρούν ότι υπερβαίνεις τις αρμοδιότητες σου. Γενικότερα σήμερα καλό θα είναι να πατάς στη γη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από έντονες τάσεις φυγής, αφού αν μπορούσες να πατήσεις ένα κουμπί και να διακτινιζόσουν “σε άλλη γη, σε άλλα μέρη” σίγουρα θα το έκανες. Το πρόβλημα είναι που με τον ανάδρομο Ερμή οι επιλογές και οι δυνατότητες σου να την κοπανήσεις είναι περιορισμένες. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξεις σήμερα στον τρόπο που μπορεί να χειριστείς κάποιες νομικές υποθέσεις, κι αν δεν έχεις, πρόσεξε παραβάσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου δημιουργήσει εμπλοκές με το Νόμο.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή ημέρα απαιτεί από εσένα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι κάποιο οικονομικό ζήτημα. Αφού σου θυμίσω ότι βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή και καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αγορές και επενδύσεις, θα σου πρότεινα να είσαι υποψιασμένος στο ενδεχόμενο που μπεις στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με κάποιον άλλον, γιατί είναι πιθανό να θελήσουν να σε εκμεταλλευτούν ή να σου δώσουν υποσχέσεις τις οποίες και δε θα τηρήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη Σελήνη σήμερα απέναντί σου το τοπίο είναι θολό όσον αφορά κάποιες σχέσεις σου, είτε μιλάμε για το σύντροφό σου είτε για κάποιον συνεργάτη ή φίλο σου. Μια απλή παρεξήγηση μπορεί να αποτελέσει τη σπίθα που θα οδηγήσει στην έκρηξη. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί είναι πολύ πιθανό η κρίση σου να μην είναι αντικειμενική και να αδικήσεις κάποιους ανθρώπους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα πρέπει να πιστεύεις και αδιακρίτως ό,τι σου λένε, ούτε κι ότι απαγορεύεται να τσακωθείς. Ίσα-ίσα που κάποιοι τσακωμοί... καταλήγουν στο κρεβάτι.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα είναι άλλη μια όχι και τόσο ευχάριστη μέρα για εσένα, αφού νιώθεις σαν εργάτης σε ανθρακωρυχείο, αναγκασμένος για όλη σου τη ζωή να δουλεύεις στο σκοτάδι. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, αφού μπορεί ναι μεν από τη μία να έχεις υπερεκτιμήσει τον ίδιο σου τον εαυτό ή να πιστεύεις ότι οι προσπάθειες σου θα ήταν ικανές να σε φτάσουν ψηλότερα από εκεί που βρίσκεσαι, από την άλλη όμως το πρόβλημα μπορεί να έγκειται στο γεγονός ότι ξεχνάς πως άνθρακας είναι και το... διαμάντι και ίσως εσύ ο ίδιος να μην εκτιμάς αυτό που κάνεις, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να το εκτιμήσουν ούτε οι άλλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΠότε "ψάρωσε" ένας Σκορπιός στα δύσκολα για να ψαρώσει τώρα. Ίσα-ίσα που η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις για άλλη μια φορά ότι για εσένα κάθε τέλος αποτελεί ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και για ένα αύριο που δεν έχει σημασία αν θα είναι καλύτερο ή χειρότερο, αφού η αξία του δεν έγκειται στη σύγκριση, αλλά στις εμπειρίες που θα σου προσφέρει, μέσα απ' τις οποίες θα μπορέσεις να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου. Δυνατή μέρα η σημερινή για τα συναισθηματικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ:Ανακατατάξεις και μετακομίσεις, κυριολεκτικές ή συναισθηματικές μπορεί να σου επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος από τις εξελίξεις κι όσο κι αν προσπαθείς να το παίξεις "τρελίτσα" και να υποκριθείς ότι δεν τρέχει τίποτα, κάποιες στιγμές είναι απλά αδύνατον να κρύψεις τα συναισθήματα σου και να διατηρήσεις τον έλεγχο του εαυτού σου. Έτσι είναι πιθανό να έχεις κάποια συναισθηματικά ξεσπάσματα που σε κάποιες περιπτώσεις θα οδηγήσουν σε βαθιές ρήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις δύσκολες αυτές πρώτες μέρες του μήνα προσπάθησε να αντιδράσεις με ψυχραιμία και να προτάξεις σαν βασικό σου όπλο την επικοινωνία. Ίσως όμως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να πιστεύεις ότι οι άλλοι κατάλαβαν τι μπορεί να τους είπες, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν ακούσει ούτε τα μισά. Ειδικά σήμερα οι παρεξηγήσεις, οι παρανοήσεις, αλλά και οι εξαπατήσεις είναι πιο πιθανές, για αυτό μη ζορίζεις και πολύ τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσο κι αν προσπαθείς να κατεβάσεις ρολά και να προτάξεις τη λογική, τα γεγονότα των ημερών έχουν κυρίως συναισθηματικές επιπτώσεις για εσένα, επομένως όχι απλά ματαιοπονείς αν πιστεύεις ότι με αυτό τον τρόπο θα προστατευτείς, αλλά καταπιέζεις και συναισθήματα που θέλοντας και μη κάποια στιγμή θα έρθουν στην επιφάνεια και θα εκφραστούν ανεξέλεγκτα. Πολλές φορές είναι δύσκολο να έρθουμε σε επαφή με αυτό που νιώθουμε και θεωρούμε ότι πρέπει να ανταποκριθούμε άμεσα σε αυτό που συμβαίνει. Αυτή τη φορά κάνε κάτι καλό για τον εαυτό σου ακολουθώντας αντίστροφη διαδικασία.

ΙΧΘΥΣ: Η ευαισθησία σου και οι εναλλαγές της διάθεσης σου σήμερα θα είναι πιο έντονες, ενώ θα προσπαθήσεις να κερδίσεις την προσοχή και την εύνοια των γύρω σου κάνοντας παραπονάκια και γκρινιάζοντας λίγο παραπάνω. Κάποιοι άνθρωποι ίσως ενοχληθούν από το γεγονός ότι φαίνεται να σε απασχολούν μόνο οι δικές σου ανάγκες, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις τουλάχιστον να μην τους επιβαρύνεις περισσότερο από όσο πραγματικά τους χρειάζεσαι και ό,τι περνάει από το χέρι σου να το κάνεις μόνος σου.

Πηγή: astrologos.gr