Πολιτική

07 Νοεμβρίου 2019 16:37

Novartis: Κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο Παναγιώτης Πικραμμένος

Διάβασέ μου το...

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κατέθεσε ως μάρτυρας στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που συνεχίζεται για τους χειρισμούς στην υπόθεση.

Novartis: Κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο Παναγιώτης Πικραμμένος

Στο γραφείο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Ζαχαρή, κατέθεσε, επί μιάμιση ώρα περίπου, ως μάρτυρας ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος.

Η κατάθεση του κ. Πικραμμένου έγινε στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που συνεχίζεται για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis. Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κατά την παραμονή του στο δικαστικό μέγαρο, δεν προέβη σε κάποια δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πικραμμένος ήταν στην λίστα των δέκα πολιτικών προσώπων που στάλθηκε στην Βουλή ως εμπλεκόμενο πρόσωπο στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας. Όμως, στην συνέχεια η δικογραφία τέθηκε στο αρχείο από την Εισαγγελία Διαφθοράς, καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο ή ένδειξη περί τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Πάντως, ο κ. Πικραμμένος από το βήμα της Βουλής και πριν η δικογραφία ως προς αυτόν τεθεί στο αρχείο, είχε κάνει λόγο για «μυθιστορηματικές κατηγορίες». Παράλληλα, ο κ. Ζαχαρής και ο συνάδελφος του, Λάμπρος Σοφουλάκης, θα αποτιμήσουν το αποδεικτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειές τους στο πλαίσιο της ερευνάς που διεξάγουν.