Αθλητικά

08 Νοεμβρίου 2019 12:30

Επιστρέφει στη Μίλαν ο Ιμπραΐμοβιτς

Διάβασέ μου το...

«Βόμβα» για επιστροφή του Ζλάταν στην Μίλαν. Ποιος την «πέταξε».

Επιστρέφει στη Μίλαν ο Ιμπραΐμοβιτς
-

«Ο Ιμπραϊμοβιτς είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Μίλαν». Η... βόμβα προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από το στόμα του επιτρόπου του MLS, Ντον Γκάρμπερ, σε συνέντευξή του στο «ESPN».

«Ο Ζλάταν είναι ένας ενδιαφέρον άνθρωπος, με ενδιαφέρει να υπάρχουν παίκτες σαν και αυτόν εδώ, όπως συνέβη και με τον Μπέκαμ πριν από χρόνια. Είναι 38 ετών και τώρα θα πάει στην Μίλαν, μία από τις πιο σημαντικές ομάδες στον κόσμο. Έχει καταρρίψει σχεδόν όλα τα ρεκόρ με τα γκολ που σημείωσε μέσα σε μόλις δύο χρόνια, ελπίζω να τον δω να επιστρέφει στο MLS, αλλά εξαρτάται από τους Γκάλαξι. Ήμουν ευτυχής που ήταν εδώ, μου αρέσουν οι στιγμές μαζί του, ειδικά όταν μιλάει στο τρίτο πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο σύλλογος του Λος Άντζελες δεν χάνει την ελπίδα να κρατήσει τον Ιμπραϊμοβιτς. «Αν μείνει ή φύγει; Η αλήθεια είναι ότι δεν το γνωρίζουμε», είπε ο Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο, προπονητής των Γκάλαξι, μόλις πριν από δύο ημέρες. «Η απόφαση θα ληφθεί είτε στο τέλος αυτής της εβδομάδας, είτε το αργότερο στις αρχές της επόμενης». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ