Κοινωνία

08 Νοεμβρίου 2019 13:14

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο της Κεραμέως (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Συναγερμός στο Χαλάνδρι απο την δράση της "φοιτητικής ομάδας" των αντιεξουσιαστών.

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο της Κεραμέως (βίντεο)
-

Επίθεση με μπογιές στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, στο Χαλάνδρι πραγματοποίησε ο «Ρουβίκωνας».

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου και έγραψαν με σπρέι συνθήματα στους τοίχους.

Όπως αναφέρουν σε ιστοσελίδα που φιλοξενεί απόψεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, «επέλεξαν να παρέμβουν στο πολιτικό γραφείο της υπουργού απέναντι στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση».

Πέτσας: θρασύδειλοι τραμπούκοι οι δράστες

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι βανδάλισαν σήμερα το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως.  Η Κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται και συνεχίζει το έργο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των δημόσιων Πανεπιστημίων.  Όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να καταδικάσουν αυτή την φασιστική ενέργεια», αναφέρει σε δήλωση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ελληνική Λύση: Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση

«Η Ελληνική Λύση καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση σε βάρος του πολιτικού γραφείου της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

«Η βία από όπου και αν προέρχεται, δεν παύει να είναι βία και δεν έχει καμία θέση στην λειτουργία της Δημοκρατίας! Με την κα Κεραμέως μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά σε σχέση με τα θέματα Παιδείας, αλλά τέτοια φαινόμενα μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους και τα καταδικάζουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.