Πολιτική

08 Νοεμβρίου 2019 16:57

Novartis: Στην Βουλή διαβιβάστηκε η κατάθεση Πικραμμένου

Διάβασέ μου το...

Στην κατάθεση που έδωσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προσδιορίζεται πολιτικό πρόσωπο που φέρεται να είχε ανάμειξη στην έρευνα για την υπόθεση.

Novartis: Στην Βουλή διαβιβάστηκε η κατάθεση Πικραμμένου

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής, διαβίβασε, μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στην Βουλή, την κατάθεση που έδωσε την Πέμπτη, ως μάρτυρας, ενώπιόν του, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Ο εισαγγελικός λειτουργός διαβίβασε αμελλητί την κατάθεση του κ. Πικραμμένου στην Βουλή, καθώς σε αυτήν προσδιορίζεται πολιτικό πρόσωπο, που φέρεται να είχε ανάμειξη στην έρευνα για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, την χρονική περίοδο που ο φάκελος βρισκόταν στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

Υπενθυμίζεται, ότι το όνομα του κ. Πικραμμένου είχε αρχικά συμπεριληφθεί στον κατάλογο των δέκα πολιτικών προσώπων που διαβιβάστηκαν στην Βουλή, αλλά τελικά η δικογραφία, ως προς εκείνον, τέθηκε στο αρχείο, με διάταξη της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ