Αθλητικά

10 Νοεμβρίου 2019 14:18

Super League: αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Διάβασέ μου το...

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δίνουν τη δική τους μάχη στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε ένα ντέρμπι στο οποίο οι δυο ομάδες πέραν του γοήτρου έχουν και βαθμολογικό κίνητρο.

Super League: αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ
-

Το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Οι "πράσινοι" φιλοδοξούν να «χτίσουν» πάνω στην εμφάνιση και την ισοπαλία 2-2 που απέσπασαν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, οι δε "κιτρινόμαυροι" να κερδίσουν επιτέλους ένα ντέρμπι μετά από δέκα αποτυχημένες προσπάθειες.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θα αγωνιστεί χωρίς τον Ούφο Μπεκ, καθώς κατά τη διάρκεια της προπόνησης συγκρούστηκε με έναν συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να πρηστεί ο αστράγαλός του.

Ο Μπεκ παρά τον τραυματισμό έβγαλε όλο το πρόγραμμα, αλλά στη συνέχεια αποφασίστηκε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεκ θα διεκδικήσει όσκαρ ατυχίας, μιας και είναι η 5η φορά που τραυματίζεται από τη μέρα που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

Σήμερα, πέραν της αθηναϊκής μονομαχίας, ο Άρης περιμένει στη Θεσσαλονίκη τον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Πανιώνιος κοντράρονται στα Πηγάδια ενώ ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει κούραση και απογοήτευση από την ήττα 2-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο για το Champions League, καθώς φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Το βράδυ της Δευτέρας, Λάρισα και Λαμία ρίχνουν την αυλαία για δυο εβδομάδες, μιας και ακολουθεί η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EURO2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ