Κοινωνία

10 Νοεμβρίου 2019 14:06 Τελευταία ενημέρωση : 10 Νοεμβρίου 2019 22:11

Αντιτρομοκρατική για Επαναστατική Αυτοάμυνα: Ευτυχώς, προλάβαμε…

Διάβασέ μου το...

Προβληματισμός και ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με τον βαρύ οπλισμό που βρέθηκε μετά την σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Αντιτρομοκρατική για Επαναστατική Αυτοάμυνα: Ευτυχώς, προλάβαμε…

 

Το οπλοστάσιο και όλα τα ευρήματα που βρέθηκαν στις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, στις οποίες εντοπίστηκε και οπλισμός που είχε χρησιμοποιηθεί απο την οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα παρουσίασε η Ελληνική Αστυνομία, δίνοντας στην δημοσιότητα και λεπτομέρειες της εξέλιξης των ερευνών που οδήγησαν στην συλλήψεις μελών της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Χαρακτηριστική ειναι η λακωνική δήλωση του επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Αστυνομικού Διευθυντή Ελευθέριου Χαρδαλιά, ο οποίος είπε «αυτά τα όπλα σκοτώνουν. Δύο από αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί. Ευτυχώς δεν σκότωσαν, τραυμάτισαν όμως αστυνομικούς. Δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν και χειροβομβίδα, όπως ξέρετε. Δεν γνωρίζουμε τι αθώα θύματα μπορούσε να προκαλέσει, συγκεκριμένα στη γαλλική Πρεσβεία στο κέντρο της Αθήνας. Εκείνο που τρομάζει ακόμα περισσότερο είναι η ποσότητα και η δύναμη των εκρηκτικών υλών που κατασχέσαμε. Ευτυχώς προλάβαμε».