Αθλητικά

10 Νοεμβρίου 2019 17:56

Αλέκος Αλεξανδρής: στοπ στους ανεξέλεγκτους μετανάστες

Text to Speech

Με νέα ανάρτησή του στα social media, επιχείρησε να δώσει εξηγήσεις για το ρατσιστικό παραλήρημα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Αλέκος Αλεξανδρής: στοπ στους ανεξέλεγκτους μετανάστες

Χολωμένος από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αναδημοσίευση της προκλητικής ανάρτησης με τα ρατσιστικά σχόλια κατά των μεταναστών, ο Αλέκος Αλεξανδρής επιχείρησε να δώσει ορισμένες εξηγήσεις.

Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση που έκανε ο παλαίμαχος άσος των ελληνικών γηπέδων, αναδημοσιεύοντας ένα ρατσιστικό παραλήρημα κατά των μεταναστών, με χυδαίους χαρακτηρισμούς, με αφορμή και τη διαμαρτυρία με... μπάρμπεκιου στα Διαβατά.

ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ - ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Μετά από αυτή την ανάρτηση, έντονη ήταν η αντίδραση του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή του Τάε-Κβον-Ντο, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ - ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η επίμαχη ανάρτηση του Αλέκου Αλεξανδρή "κατέβηκε" από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση.

Σήμερα, ο Αλέκος Αλεξανδρής, με νέα ανάρτησή του, διευκρινίζει πως το χθεσινό κείμενο δεν γράφτηκε από τον ίδιο, υπογραμμίζει τις θέσεις του στο μεταναστευτικό και ασκεί κριτική στις αντιδράσεις που δέχτηκε. 

Η νέα ανάρτηση του Αλεξανδρή αναφέρει:

«Επειδή δεν έχω σάιτ, ούτε πληρώνομαι και από κανένα για να του κάνω χατίρια, θα σας πω κάτι χωρίς να σας κουράσω... Όσον αφορά το ποστ, που με τόσο ζήλο και υποκρισία αναλύσατε, θα σας διευκρινίσω ότι δεν είναι δικό μου, όπως θα δείτε στο τέλος του. Δηλαδή δεν το έγραψα εγώ.

Απ’ όλο το κείμενο σαφώς και δεν με ενδιαφέρει ούτε τι κρέας τρώει ο κάθε άνθρωπος, ούτε αν μυρίζει κρεμμύδι, για τα υπόλοιπα όμως, όπως βιασμούς, κλεψιές, απαξίωση των ηθών και αξιών της πατρίδας μου και της βεβήλωσης της πίστης μου στα ιδανικά της πατρίδας μου, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο...

Αν αυτό το θεωρεί κάποιος ρατσιστικό, είναι δικαίωμά του…

Η ανησυχία μου δεν είναι για τους μετανάστες, αλλά για αυτούς που εισβάλουν στην χώρα μου τόσο εύκολα, με εγκληματικές τάσεις που ουδείς γνωρίζει από πού προέρχονται, και όχι για τους πρόσφυγες πολέμου…

Για μια ακόμη φορά, διαπιστώνω την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό που έχει καταλάβει την χώρα μου, απ’ τους ίδιους τους Έλληνες που, όπως πάντα στην ιστορία μας σαν λαός, την έφερε στη σημερινή κατάντια…

Ουδείς μπορεί να φιμώσει τα πιστεύω μου, τις αξίες και τις σκέψεις μου, όπως και κανενός συνανθρώπου μου. Εύχομαι σε λίγα χρόνια να μην συμφωνείτε με τα λεγόμενα μου, γιατί αν συμφωνήσετε τότε θα έχει χαθεί η πατρίδα…

Στοπ στους ανεξέλεγκτους μετανάστες λοιπόν, και όχι σ’ αυτούς που αναζητούν στην χώρα μου μια ευκαιρία ζωής...

Ελπίζω στα όσα κακά έρθουν, να δείξετε τον ίδιο ζήλο προβολής όπως κάνατε σήμερα...

Καληνύχτα Ελλάδα, θα μείνουμε μουγγοί από εδώ και πέρα σε ό,τι στραβό βλέπουμε.

Υ.Γ.1 Μην μπερδεύετε τα λόγια μου με τον αθλητισμό!

Υ.Γ.2 Και ξέρω ότι δε θα δημοσιευθεί, γιατί ο καθένας επιλέγει να πλασάρει αυτό που τον συμφέρει».

ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ - FACEBOOK - ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ