Ζώδια

11 Νοεμβρίου 2019 06:18

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Διάβασέ μου το...

Μια νέα εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και παρά τον φόρτο εργασίας, η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη. Τι θα πρέπει όμως να προσέξουμε;

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας
-

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιδράσεις σου σήμερα ίσως είναι υπέρμετρα έντονες, τουλάχιστον απέναντι σε κάποια άτομα που πιστεύεις ότι σε έχουν αδικήσει ή ότι δεν εκτιμούν αυτά που τους προσφέρεις και δε σε σέβονται αναλόγως. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί το δίκιο να είναι με το μέρος σου και ο θυμός σου να είναι εύλογος. Φρόντισε όμως να μη χάσεις το δίκιο σου και προσπάθησε να διαχειριστείς τα γεγονότα με ψυχραιμία, αφού αν φερθείς έξυπνα μπορεί να βγεις πολλαπλά ωφελημένος.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο απέναντι από εσένα ζώδιο του Σκορπιού αναμένεται να σου δώσει πολλές ευκαιρίες για συζητήσεις με το σύντροφο σου, κάποιον συνεργάτη σου ή ακόμα και κάποιο σημαντικό φίλο, προκειμένου να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία φαίνεται ότι δεν μπορείς να αφήνεις άλλο να επηρεάζεις τη μεταξύ σας σχέση χωρίς μετά να λύνεται. Ωστόσο, αν θέλεις οι συζητήσεις αυτές να έχουν θετική έκβαση θα πρέπει και οι δύο πλευρές να ξεκαθαρίσετε εξ αρχής ότι θα μπείτε στο διάλογο με καλές προθέσεις και έτοιμοι να καταλάβετε και την άλλη άποψη.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, θα μπλεχτεί στις ακτίνες του Ήλιου στο Σκορπιό που ίσως σε τυφλώσουν και μπορεί να πεις καμιά κουβέντα παραπάνω με τους συναδέλφους σου στη δουλειά. Αν όλοι εμμένετε στις θέσεις σας και κανείς δεν κάνει βήμα πίσω τότε τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν αρκετά χειρότερα και να ειπωθούν λόγια που δεν ειπώθηκαν όταν θα έπρεπε. Από την άλλη όμως, κάποιες άλλες σχέσεις θα ξεκαθαρίσουν και αν μη τι άλλο θα μπορείτε να ανταλλάσσετε μεταξύ σας πιο ευχάριστες καλημέρες στο εξής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήλιος και Ερμής σήμερα συναντιούνται στον 5ο ηλιακό σου οίκο για να σε βοηθήσουν να διαλευκάνεις κάποια πράγματα στην ερωτική σου ζωή και να μπορέσεις να καταλάβεις πώς νιώθεις και τι ζητάς από το ταίρι σου ή από κάποιον που σε ενδιαφέρει. Κάποιες εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα έρχονται για να σου ξεκαθαρίσουν λίγο το τοπίο σχετικά με κάποια σχέδια που έχεις κατά νου, αλλά ως τώρα δεν ήξερες κατά πόσο θα υπάρξουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορέσεις να τα υλοποιήσεις.

ΛΕΩΝ: Σήμερα που ο κυβερνήτης σου, ο Ήλιος συναντάει τον Ερμή στο Σκορπιό θα έχεις την ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σου ή με τα άτομα με τα οποία συνυπάρχεις στον ίδιο χώρο προκειμένου να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που μπορεί να σε δυσκολεύουν σε καθημερινή βάση. Η συνάντηση των δύο πλανητών μπορεί να είναι θετική, ωστόσο είναι πιθανό τα πράγματα να εκτραχυνθούν αν η συζήτηση δεν γίνει σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης. Εξελίξεις και συμφωνίες μπορεί να προκύψουν σε σχέση με ένα ακίνητο. όμως μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή και θα πρέπει να προσέχουμε την κάθε λεπτομέρεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή ανάδρομο στον 3ο οίκο της επικοινωνίας να συναντάει τον Ήλιο επανέρχονται στο προσκήνιο κάποιες συζητήσεις που το προηγούμενο διάστημα δεν είχαν ευοδωθεί για να μπορέσεις να αξιολογήσεις κατά πόσο οι συνθήκες είναι πιο ώριμες αυτή τη φορά. Από την άλλη, άτομα τα οποία μπορεί να γνώρισες πριν κάποιο καιρό, αλλά χάθηκες και πίστεψες ότι η γνωριμία σου θα έμενε εκεί, επανέρχονται για να σε διαψεύσουν και να αναζωπυρώσουν το θέμα.

ΖΥΓΟΣ: Με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον 2ο ηλιακό σου οίκο η μέρα μπορεί να σου επιφυλάσσει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να σημαίνει από το ότι υπάρχουν εξελίξεις σε μια οικονομική υπόθεση που πήγαινε με ρυθμούς χελώνας μέχρι το ότι βάζω ένα παλτό που μπορεί να ήταν ξεχασμένο στην ντουλάπα και βρίσκω λεφτά μέσα. Αν θέλεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για να ξεκαθαρίσεις κάποια μεταξύ σας θέματα καλό θα είναι να διερευνήσεις πριν κατά πόσο υπάρχει καλή διάθεση, γιατί είναι πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με την αδιαλλαξία του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στο ζώδιό σου είναι που συναντιούνται σήμερα ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, οι οποίοι σε βοηθούν να ξανασκεφτείς και ενδεχομένως να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα σχετικά και με τις προτεραιότητες και τα σχέδια σου απ’ τη μια, αλλά και τις ανάγκες σου μέσα σε μια σχέση από την άλλη. Αν μπεις στη διαδικασία σημαντικών συζητήσεων και ξεκαθαρισμάτων καλό θα είναι να είσαι έτοιμος για οπισθοχωρήσεις και κάποιους συμβιβασμούς, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν μάλλον χειρότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα που ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης είναι ιδιαίτερα πιθανό, μόνο που καλό θα είναι να σου είναι ξεκάθαρο κατά πόσο είναι μία επιλογή στην οποία πιστεύεις ή απλά ένα πισωγύρισμα. Πρόσεχε αν ψάχνεις κινητά ή χρησιμοποιείς κατασκοπευτικές μεθόδους γενικότερα για να ικανοποιήσεις την καχυποψία σου γιατί δεν αποκλείεται σήμερα να μην μπορέσεις να σηκώσεις τη μούρη σου από το πάτωμα απ’ τη ντροπή σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σημερινή μέρα με τον Ερμή ανάδρομο να συναντάει τον Ήλιο στο Σκορπιό κρύβει εκπλήξεις και επαφές με ανθρώπους που μπορεί να είχες καιρό να δεις ή να ακούσεις. Μπορείς μάλιστα με αρκετές πιθανότητες επιτυχίας να επιδιώξεις να δεις ένα φίλο που μπορεί όλο να κανονίζετε αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και αποδεικνύεται δύσκολο. Από την άλλη μπορεί να προκύψουν και κάποια γεγονότα ή να έρθουν στα αυτιά σου πληροφορίες που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις κάποια σχέδια τα οποία έχεις κατά νου ή να τα βάλεις σε πιο σωστές βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ήλιος και ανάδρομος Ερμής συναντιούνται σήμερα στο Σκορπιό και στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σου για να φέρουν συζητήσεις με σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις λίγο το τοπίο στα επαγγελματικά σου. Κάποιες επαφές που το προηγούμενο διάστημα μπορεί να μην είχαν αίσιο τέλος, με κάποιο τρόπο επανέρχονται, όχι απαραιτήτως για να αλλάξει η έκβαση των πραγμάτων, αλλά για να ξεκαθαρίσεις εσύ τα πράγματα μέσα σου.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα που ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθούν στο Σκορπιό είναι πιθανό να φτάσουν στα αυτιά σου κάποιες πληροφορίες που θα σου εξηγήσουν πολλά απ’ όσα έχουν συμβεί τελευταία στη ζωή σου. Από την άλλη θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις που φαίνεται να έχουν νόημα και ουσία, απλά καλό θα είναι πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις να προσπαθήσεις να κερδίσεις χρόνο για να σκεφτείς τα πράγματα στη λεπτομέρεια τους.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ