Πολιτική

11 Νοεμβρίου 2019 11:58 Τελευταία ενημέρωση : 11 Νοεμβρίου 2019 21:31

“Πόλεμος” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την “Επαναστατική Αυτοάμυνα”

Διάβασέ μου το...

Για «αφωνία» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ. Για «φθηνή προπαγανδιστική τακτική» κάνει λόγο η Κουμουνδούρου.

“Πόλεμος” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την “Επαναστατική Αυτοάμυνα”
-

Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε ανάμεσα στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τον εντοπισμό του οπλοστασίου της οργάνωσης "Επαναστατική Αυτοάμυνα" και τη σύλληψη δυο ατόμων.

Αρχικά η ΝΔ με ανακοίνωση του γραφείου τύπου της, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «αφωνία» και επεσήμανε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τοποθετηθεί ούτε για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, ούτε για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης “Επαναστατική Αυτοάμυνα”, αλλά ούτε και για τον εντοπισμό γιάφκας εντός του πανεπιστημιακού χώρου της ΑΣΟΕΕ».

«Γιατί άραγε τόση αφωνία; Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, σε ανακοίνωση του για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Οργάνωση Αυτοάμυνας»  από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αναφέρει τα εξής:

«Για μια ακόμη φορά αξίζουν συγχαρητήρια στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη νέα εξάρθρωση τρομοκρατικής οργάνωσης, αυτή τη φορά, της «Οργάνωσης Επαναστατικής Αυτοάμυνας». Η νέα αυτή επιτυχία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έρχεται, μεταξύ άλλων, σε συνέχεια της σύλληψης τον Ιούνιο του 2019 στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης Πυρήνων της Φωτιάς Δημητράκη-Σακκά όπως και της εξάρθρωσης της ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης Compat 18, το 2018. Η αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνεχίζει να κάνει μια δουλειά βάθους και εκτός δημοσιότητας με σημαντικά αποτελέσματα. Αυτό που χρειάζεται επιτέλους να κάνει και η κυβέρνηση είναι να χειριστεί τα θέματα της ασφάλειας με υπευθυνότητα και χωρίς λαϊκισμούς και προπαγανδιστικούς θεατρινισμούς».

«Ψάξαμε στο site του ΣΥΡΙΖΑ και δεν βρήκαμε τις δηλώσεις που επικαλείται ο κ. Ραγκούσης. Προφανώς τις λογόκριναν κι εκεί. Περιμένουμε την καταδίκη για την επίθεση στο γραφείο της κ. Νίκης Κεραμέως και την τοποθέτησή του για τη γιάφκα στην ΑΣΟΕΕ. Ίσως στις επόμενες ανακοινώσεις ή ποτέ», σχολίασε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ την τοποθέτηση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Ραγκούση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ