Life

11 Νοεμβρίου 2019 22:42

“The Final Four”: Ποιοι άντεξαν την πρόκληση (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Δυνατές μονομαχίες «εκτίναξαν» την αγωνία στα ύψη εκθρονίζοντας και στέλνοντας εκτός παιχνιδιού δύο από τους final four.

“The Final Four”: Ποιοι άντεξαν την πρόκληση (εικόνες)
-

Οι μεγάλες φωνές έρχονται στο “THE FINAL FOUR” και σε αυτό το επεισόδιο αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά πόσο υψηλό είναι το επίπεδο των συμμετεχόντων. 

Στο χθεσινό επεισόδιο 4 δυνατές μονομαχίες «εκτίναξαν» την αγωνία στα ύψη εκθρονίζοντας και στέλνοντας εκτός παιχνιδιού δύο από τους final four. 

Συγκεκριμένα ο Φαίδωνας Φαρίντ κέρδισε τις εντυπώσεις εκθρονίζοντας την Μαριάνθη Παπαλάμπρου με ποσοστό 52% και ο πρωτοεμφανιζόμενος στο παιχνίδι, Γιώργος Στεφάνου κατάφερε να «διώξει» τον δυνατό Παναγιώτη Μπραικίδη με ποσοστό 68%. 

Τη θέση του κράτησε ο Αλντιόν Ζέκιο μετά από μονομαχία με την Κωνσταντίνα Ζέρβα κερδίζοντας το 65% της προτίμησης του κοινού αλλά και εξαιρετικές κριτικές από την κριτική επιτροπή για την απόδοσή του σε αυτή την ερμηνεία. 

THE FINAL FOUR - 6ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Το πόσο απρόβλεπτο μπορεί να γίνει αυτό το show  φάνηκε για μια ακόμη φορά όταν δύο εξαιρετικά ταλαντούχα κορίτσια βρέθηκαν στη σκηνή του THE FINAL FOUR. Η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη απέδειξε πόσο μεγάλη ερμηνεύτρια είναι όταν ήρθε αντιμέτωπη με μια  δυνατή αντίπαλο, τη Χριστίνα Κολιαντρή και άφησε άφωνους τους κριτές με  την ερμηνεία της σε ένα εξαιρετικά δύσκολο κομμάτι, ενώ  την αποθέωσαν χειροκροτώντας, όρθιοι.  Το αποτέλεσμα δε χωρούσε αμφισβήτηση καθώς η Εμμανουέλα κράτησε και πάλι τη θέση της στο παιχνίδι λαμβάνοντας το εντυπωσιακό 84% στην ψηφοφορία του κοινού. 

THE FINAL FOUR - 6ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η νέα ομάδα στις πολυθρόνες του «Final Four» είναι η απόδειξη πως κανείς δεν πρέπει να είναι σίγουρος για τη θέση του σε αυτόν τον ανατρεπτικό διαγωνισμό. 

Ραντεβού την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 20:45 στο επόμενο επεισόδιο του  «The Final Four». Για όποιον αντέχει την πρόκληση!

#TheFinal4GR

Facebook: @TheFinalFourGR

Twitter: @thefinalfourgr

Instagram: @thefinalfourgr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ