Πολιτική

12 Νοεμβρίου 2019 10:35 Τελευταία ενημέρωση : 12 Νοεμβρίου 2019 22:47

Ερντογάν σε ΕΕ: μη μας απειλείτε, έχουμε 4 εκατομμύρια πρόσφυγες

Διάβασέ μου το...

Νέο παραλήρημα Ερντογάν και απειλές στην Ευρώπη. "Δεν μας δεσμεύουν οι διαπραγματεύσεις, ίσως τις διακόψουμε» δηλώνει ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ερντογάν σε ΕΕ: μη μας απειλείτε, έχουμε 4 εκατομμύρια πρόσφυγες

Νέο γύρο απειλών, με «σημαία» του το προσφυγικό, άνοιξε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Λίγο πριν την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, ο Ερντογάν στέλνει μήνυμα στην Ευρώπη να σταματήσει τις απειλές, καθώς η Άγκυρα διαθέτει 4 εκατομμύρια πρόσφυγες!

«Ευρώπη, η Τουρκία δεν είναι οποιαδήποτε χώρα. Δεν μας δεσμεύουν οι διαπραγματεύσεις, τις οποίες ίσως διακόψουμε», τονίζει ο Τούρκος Πρόεδρος.

Αναφερόμενος στον επαναπατρισμό των τζιχανιστών, που ξεκίνησε η χώρα του, τόνισε: «ήδη τους στέλνουμε και θα συνεχίσουμε. Μην τολμάτε να μας απειλείτε γιατί δεν δίνουμε σημασία».

Τέλος όσον αφορά την Κύπρο είπε: «Στην ΑΟΖ μας έχουμε δικαιώματα όμως ήρθαν χώρες χωρίς δικαιώματα και κάνουν έρευνες σε περιοχές εκτός ΑΟΖ τους. Όταν εμείς κάνουμε έρευνες μιλούν για κυρώσεις και το 1959 μας απειλούσατε και το 1963 μας απειλούσατε».

Σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση αναφέρει «Για άλλη μία φορά ο ταραχοποιός Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν ,συνεχίζει να προκαλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα. Διεκδικεί τα πάντα ,ό,τι σκεφτεί και ό,τι φανταστεί τη στιγμή που η Ε.Ε δεν προχωρά στην επιβολή αυστηρών κυρώσεων  εναντίον του, κάτι που έγινε και προσφάτως . Επιτέλους κάποιος πρέπει να βάλει τον κο Ερντογάν στη θέση του! Δεν είναι ούτε ο Πούτιν,ούτε η Ε.Ε ούτε οι ΗΠΑ που θα συνετίσουν τον Τούρκο Πρόεδρο. Η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις πρέπει να καταλάβει πως είναι μόνη της! Είναι ανάγκη να καταλάβουμε ότι κάποιος πρέπει επιτέλους  να πει στον Τούρκο Πρόεδρο   : " Ερντογάν Σκάσε"!». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ