Ζώδια

13 Νοεμβρίου 2019 06:17

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Διάβασέ μου το...

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου σήμερα και ο Ήλιος απ’ το Σκορπιό λίγο μετά την χθεσινή Πανσέληνο θα βρεθεί να σχηματίζει μια θετική όψη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης
-

ΚΡΙΟΣ: Το εξάγωνο που σχηματίζει σήμερα ο Ήλιος από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ίσως αποτελέσει τη χαριστική βολή κυρίως σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί αλλά και στους όρους, γενικότερα, κάτω από τους οποίους μπορεί να συνεργάζεσαι ή να συνυπάρχεις με κάποιον. Μπορεί η επίδραση του Πλούτωνα συνήθως να μη γίνεται με τον πιο ευγενικό τρόπο, και η αλήθεια να λέγεται ότι στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να εκδηλώσεις πολλά παράπονα και απωθημένα σου, όμως κι αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να γίνει.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ήλιο σήμερα από το Σκορπιό να σχηματίζει μία όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα σε κάποια σχέση σου. Έχεις την ανάγκη να σκεφτείς το αύριο με αισιοδοξία και προκειμένου να γίνει αυτό είσαι αποφασισμένος να αντιμετωπίσεις κατάματα καθετί που φαντάζει εμπόδιο σε αυτό. Έτσι ίσως θελήσεις ακόμα και να συγκρουστείς με ανθρώπους που μπορεί είτε να μη βλέπουν με θετικό μάτι την παρουσία σου είτε να έχουν τις αντιρρήσεις τους για κάποια σχέση σου που εσύ την επιλέγεις συνειδητά επειδή σε ευχαριστεί, γεγονός που θα σου δώσει την ευκαιρία να τους βγάλεις από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το εξάγωνο που σχηματίζει σήμερα ο Ήλιος από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε έχουν κουράσει και που έχει έρθει ο καιρός να κλείσεις τις εκκρεμότητες μαζί τους. Η καθημερινότητά σου πρέπει να αλλάξει για το καλό σου. Γιατί έτσι θα μπορέσεις να αποβάλλεις κάποια άγχη που μπορεί να δημιουργεί η κακοδιαχείριση στα οικονομικά σου, αλλά και να ενσωματώσεις σε αυτή συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να νιώθεις και πιο υγιής αλλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Ήλιο σήμερα από το Σκορπιό να σχηματίζει μία όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή είναι τόσο έντονες που ο τομέας “σχέσεις” στη ζωή σου δύσκολα θα μείνει ο ίδιος με χθες. Μία νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι η υπάρχουσα σχέση σου δεν σε ικανοποιεί πλήρως κι αυτό ειδικά αν μιλάμε για μία μακροχρόνια σχέση είναι απόλυτα φυσιολογικό. Το πώς βέβαια θα διαχειριστείς μία τέτοια συνειδητοποίηση είναι καθαρά στο δικό σου χέρι και του άλλου ή... των άλλων.

ΛΕΩΝ: Σήμερα που ο Ήλιος από το Σκορπιό θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω καλείσαι να προσαρμόσεις και να διαφυλάξεις τις ισορροπίες στην οικογενειακή σου ζωή κάτω από κάποιες δυσκολίες και κάποιες έντονες υποχρεώσεις που μπορεί να παρουσιαστούν κυρίως στα εργασιακά σου. Μία μετάθεση ή μία μετακόμιση είναι επίσης πολύ πιθανό σενάριο σήμερα, ενώ προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το άγχος σου, αν δε θέλεις να σε καταβάλλει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το εξάγωνο που σχηματίζει σήμερα ο Ήλιος από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει απόλυτα ευεργετικά για εσένα κυρίως σε επίπεδο νέων γνωριμιών και ερωτικών σχέσεων. Κάθε σχέση έχει τα προβλήματα της και αυτή είναι μια αλήθεια που δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς, με αποτέλεσμα αντί να παραβλέπεις κάποια πράγματα, εσύ να τα μεγεθύνεις και να τους επιτρέπεις να καθορίζουν τις εξελίξεις. Όμως φαίνεται ότι έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς και να προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς διαφορετικά, πράγμα που μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει.

ΖΥΓΟΣ: Με τον Ήλιο σήμερα από το Σκορπιό να σχηματίζει μία όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με μία σκληρή, αλλά ταυτόχρονα και ανακουφιστική αλήθεια που έχει αυτή η ζωή και η οποία λέει ότι “ουδέν κακόν αμιγές καλού”. Ναι, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες εμπειρίες, αυτές που καταφέρνουν να μας κλονίσουν ή να μας πονέσουν συναισθηματικά μπορεί να υπάρχει κάτι πολύ θετικό. Στη χειρότερη των περιπτώσεων θα ανακαλύψεις κάποιες δυνάμεις που αγνοούσες ότι έχεις, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και οικονομικά οφέλη κυρίως μέσω οικογενειακών προσώπων ή της εκμετάλλευσης κάποιου ακινήτου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣΣήμερα ο Ήλιος από το ζώδιό σου θα σχηματίσει μία όψη εξαγώνου με τον κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, γεγονός πολύ σημαντικό, αφού μπορεί να δρομολογήσουν κάποιες εξελίξεις στη ζωή σου απόλυτα καθοριστικές. Νέες γνωριμίες ή και συζητήσεις που μπορεί να κάνεις θα βάλουν νέα δεδομένα στο τραπέζι, αλλά καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις μόνο και μόνο επειδή μπορεί να σου φαίνεται δελεαστικό το γεγονός ότι έχουν τη δυναμική να αλλάξουν τη ζωή σου. Λίγο περισσότερη προσοχή σήμερα στις μετακινήσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον Ήλιο σήμερα από το Σκορπιό να σχηματίζει μία όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανό να νιώσεις απογοητευμένος με τον ίδιο σου τον εαυτό. Η αυστηρότητα με την οποία μπορεί να σε αντιμετωπίζει δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη σου, αντίθετα μπορεί να σου δημιουργήσει περισσότερο στρες και να σε οδηγήσει σε περισσότερες λάθος αποφάσεις. Άκουσε τον εαυτό σου και επίτρεψε του να θέλει πράγματα που μπορεί να τον κάνουν λιγότερο αρεστό στα μάτια των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Πλούτωνας που τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο ζώδιό σου δέχεται τη ζεστή επιρροή του Ήλιου από το Σκορπιό η οποία φαίνεται να σε κινητοποιεί προκειμένου να πάρεις κάποιες αποφάσεις με προτεραιότητα εσένα και με στόχο την προσωπική σου βελτίωση. Μπορεί να νιώθεις ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι δεν έχει να σου προσφέρει κάτι άλλο και ότι χρειάζεσαι ένα νέο στόχο που θα σου δώσει τα κίνητρα και την έμπνευση που χρειάζεσαι για τη συνέχεια. Αν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία ή κάποια άλλη πρακτική που θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το εξάγωνο που σχηματίζει σήμερα ο Ήλιος από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί εξελίξεις κυρίως στα εργασιακά σου προκειμένου να γίνει το απαραίτητο ξεκαθάρισμα που θα σου επιτρέψει να πάρεις τις καλύτερες για εσένα αποφάσεις. Από την άλλη κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μη βλέπουν με καλό μάτι τη σχέση σας και κάποιοι άλλοι μπορεί να θέλουν να σου ανοίξουν τα μάτια. Το δύσκολο είναι να καταλάβεις ποιοι θέλουν τι, γι’ αυτό γενικότερα αυτές τις μέρες καλό θα είναι να φιλτράρεις τις πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σου.

ΙΧΘΥΣ: Με τον Ήλιο σήμερα από το Σκορπιό να σχηματίζει μία όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανό να αναθεωρείς κάποια πράγματα σχετικά με το ρόλο που μπορεί να παίζουν στις αποφάσεις σου οι παράγοντες χρήμα και δύναμη. Πώς μπορεί ένας Ιχθύς να παραμένει σε μια σχέση που δε λαμβάνει το κυριότερο γι’ αυτόν; Δηλαδή συναισθηματική κάλυψη και την αίσθηση ότι είναι με έναν άνθρωπο που του δίνει τον απαραίτητο γι’ αυτόν χώρο να ονειρεύεται; Τα ίδια ισχύουν όχι μόνο στον ερωτικό τομέα, αλλά γενικότερα.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ