Κοινωνία

13 Νοεμβρίου 2019 08:45 Τελευταία ενημέρωση : 13 Νοεμβρίου 2019 23:42

“Βικτώρια”: κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω κακοκαιρίας

Διάβασέ μου το...

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στους μεγαλύτερους οδικούς άξονες προκάλεσε η βροχόπτωση.

“Βικτώρια”: κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω κακοκαιρίας
-

Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσε η κακοκαιρία “Βικτώρια” που “χτύπησε” από τα ξημερώματα την Αττική με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα στην Λ. Βραυρώνος από την οδό Αγίου Τιμοθέου, στην περιοχή Λεύκες-Λεξανά, εξαιτίας συσσώρευσης υδάτων.

Μετ’ εμποδίων διεξαγόταν για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος από την Λ. Καλαμακίου μέχρι την έξοδο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω ακινητοποιημένου οχήματος. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά την απομάκρυνση του αυτοκινήτου.

Προβλήματα καταγράφηκαν σε Μεταμόρφωση και Γέρακα. Συγκεκριμένα, εξαιτίας συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αναγεννήσεως από Λ. Ιωνίας μέχρι την οδό Ιφιγενείας στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε αργά το βράδυ. Λόγω πτώσης δέντρου έκλεισε για αρκετή ώρα η οδός Αγγ. Σικελιανού από Μαβίλη έως τη Λ. Σπάτων στον Γέρακα.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, με επιβράδυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω συσσώρευσης υδάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Συσσώρευση υδάτων προκάλεσε διακοπή κυκλοφορίας και στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου από το ύψος της συμβολής με την Λεωφόρο Κορωπίου.Επίσης, δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρήθηκε στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο 17ο χλμ, στο ρεύμα προς Λαμία, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος. Η κυκλοφορία, και στις τρεις παραπάνω περιπτώσεις, αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 11:00.

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν από το πρωί η κίνηση στη Λεωφόρου Κηφισού τόσο στην κάθοδο από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι την Πειραιώς, όσο και στην άνοδο από την Πειραιώς μέχρι τη Μεταμόρφωση. Ταλαιπωρία περίμενε τους οδηγούς και στην Αττική Οδό από το ύψος του Γέρακα έως τον κόμβο της Μεταμόρφωσης. Ουρές σχηματίστηκαν και στη Λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο, και στην άνοδο της Αλεξάνδρας, αλλά και στην κάθοδο της Κηφισίας.

Αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε επίσης στην κάθοδο της Μεσογείων και στην άνοδο της Συγγρού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ