Κοινωνία

13 Νοεμβρίου 2019 13:53

Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 9χρονου

Διάβασέ μου το...

Τι κατήγγειλε στους γονείς του ο ανήλικος. Η άγρια επίθεση του πατέρα στον δάσκαλο και η μήνυση του κατηγορούμενου στον ίδιο.

Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 9χρονου
-

Σε εφιάλτη κατέληξαν τα μαθήματα μουσικής για ένα εννιάχρονο αγόρι από τον Κορυδαλλό, το οποίο αποκάλυψε στους γονείς του ότι ο δάσκαλός του το παρενόχλησε σεξουαλικά.

Οι γονείς του παιδιού παρατήρησαν μια αλλαγή στη συμπεριφορά του λίγο μετά την έναρξη των μαθημάτων κιθάρας, με δάσκαλο έναν 61χρονο γνωστό του πατέρα.

Ύστερα από τις πιέσεις τους, ο ανήλικος εξομολογήθηκε στους γονείς του ότι ο 61χρονος, όταν βρέθηκε μόνος μαζί του στο σπίτι του, στο οποίο γίνονταν τα μαθήματα, του έβγαλε τα ρούχα, το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να το φιλά σε διάφορα σημεία του σώματός του!

Τρομοκρατημένοι οι γονείς, μετέβησαν στο τμήμα Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να καταγγείλουν τον δάσκαλο. Το παιδί εξετάστηκε, μάλιστα, από παιδοψυχολόγο, ο οποίος πιστοποίησε ότι είχαν βάση τα όσα κατήγγειλε.

Τότε ο πατέρας του παιδιού πήγε στο σπίτι του καθηγητή μουσικής και του επιτέθηκε, σπάζοντας μάλιστα μια κιθάρα επάνω του! Ο καθηγητής μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείου και μετά τη νοσηλεία του υπέβαλλε μήνυση στον πατέρα διότι εισήλθε με τη βία στο σπίτι του, ενώ τον κατήγγειλε και για κλοπή! Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης...


Πηγή: koinoniki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ